mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthyfood: Powerontbijtje

Hello mums,  Vandaag gaan we de dag starten met een powerontbijt. Ontbijten is DE belangrijkste maaltijd van de dag.  Ik heb de laatste tijd veel geëxperimenteerd met granola.  Ik eet al sinds mijn 18de elke ochtend hetzelfde ontbijt!  Brinta met sojamelk. Super saai maar het geeft wel een goed gevuld gevoel en je kan en gerust een paar uur tegen dan zonder tussendoor te snoepen.  Als ik zin krijg in iets, zorg ik ervoor steeds een appel of mandarijntje in  de buurt te hebben.  Als ik dan niets bij heb, dan val ik sowieso de chocolade aan als ik voorbij een tankstation kom gereden :-).  Granola is daarom eens een lekkere afwisseling en is op de koop toe heel gemakkelijk te maken.  Je kan het zelf naar je eigen "goesting" samenstellen. Wat heb je nodig

200 gr bio havermout - 40 gr pompoenpitten - 40 gr gehakte pecannoten - 1 el Chiazaad - 3tl kaneelpoeder - 2tl vanillearoma - 4el ahornsiroop - bakpapier - gedroogde Goji bessen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150°C  Bekleed bakplaat met bakpapier.  Meng de havermout, noten, pitten, zaden en kaneelpoeder.  Voeg het vanillearomen en siroop toe en meng alles.  Verdeel de massa in 1 laag over de bakplaat.  Bak 30-35 minuten in de oven.  Schep af en toe om.  Laat de granola volledig afkoelen en berg op in een luchtdichte pot of trommel.  'S morgens voeg je er Griekse of bio yoghurt toe met je favoriete fruit.  Of doe net zoals ik wat extra Goji bessen.


 

Hello mums, Today we begin the day with a power breakfast. Breakfast is the most important meal of the day. I've been experimenting a lot lately with granola. I eat since I was 18 the same breakfast every morning! Brinta with soy milk. Granola is therefore even a nice variety.  You want 2 know how i make it?

What do you need

200g Organic oatmeal - 40g pumpkin seeds - 40g chopped pecans - 1 tsp Chia seeds - 3tsp cinnamon - 2tsp vanilla flavor - 4sp maple syrup - baking paper - dried goji berries

Preparation

Preheat the oven to 150 ° C.  Cover the baking plate with baking paper. Mix the oat, nuts, seeds and cinnamon powder. Add the vanillearomen and syrup and mix well. Divide the mass on the baking sheet. Bake for 30-35 minutes in the oven.  Mix occasionally.  Let it cool down completely and store in an airtight jar or drum. Next Morning you add Greek or organic yogurt with your favorite fruit. Or do like me some extra goji berries.

IMG_5429IMG_5435IMG_5475IMG_5482

Smakelijk!

Love Griet

 

 

#OOTD HC

Beauty: PRP of vampieren-facelift

0