mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC

Hello Mums,  Ik ben stilaan HC zijn lente-zomer looks aan het samenstellen.  Hij is op een leeftijd gekomen dat het soms wat stoerder kan en mag.  Het Belgische label COS I SAID SO  heeft super leuke T-shirts & sweaters.  Deze Fearless past perfect bij mijn durfal! Check it out! Mums Hello , I am preparing  HC spring/summer looks. He has reached an age that he can handle some tougher looks.  The Belgian kids label COS I SAID SO has super cute T -Shirts & sweaters . This fits perfectly with my Fearless daredevil ! Check it out !

IMG_5617IMG_5644IMG_5643

 

Fashion: Ja, ik wil! Valentijn ...

Healthyfood: Powerontbijtje

0