mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Ja, ik wil! Valentijn ...

Hello mums!  Met Valentijn in de aantocht en de lente een beetje verderop, denken veel mensen aan trouwen ;-)  Ik heb voor EXCLUSIEF met Griet voor Jet Magazine recent een pagina vol romantiek gemaakt.  Even wegdromen bij exclusieve nieuwigheden voor mama's - papa's en kids! Hello mums ! With Valentine &  spring and a little further , many people think of getting married ;-)  For my page  EXCLUSIVE with Griet  for Jet Magazine, I recently created a page full of romance . Dreaming away with exclusive novelties for Mom's - Dad's and kids!

Exclusief 02-03-16 JETL_1

Love Mum Griet

Fashion: Sexy lingerie voor Valentijn ... Zelfs als je zwanger bent!

#OOTD HC

0