mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Sexy lingerie voor Valentijn ... Zelfs als je zwanger bent!

Hello Mums, Draai het of keer het.  Mannen en Valentijn is vaak geen goede match.  Maar ik doe het gewoon voor mijzelf.  Als je je man er toch in wil betrekken ;-) keep it simple!  Lekker eten en sexy lingerie  is voor de meeste mannen al meer dan voldoende ;-) En ja hoor, zelfs als je zwanger bent is een mooie body prachtig! Mijn vriendin (presentatrice Jimtv & model) Elisa Guarraci is nu 5 maanden prachtig zwanger van haar eerste kindje!  En laat jullie graag zien hoe simpel het is sexy te zijn in een body van H&M.  Valentijn hoeft net duur te zijn.  En eerlijk ben ik niet zo voor al die commerciële rimram er rond, maar het gezellig en leuk maken heeft altijd wel iets.  Ik heb voor jullie een paar leuke body's uitgezocht, die je zowel zwanger als gewoon kan dragen.

Hello Mums , Let's be honest! Men's and Valentine's Day is often not a good match. But I just do it for myself. If you want to involve your husband there anyway ;-) keep it simple ! Great food and sexy lingerie is for most men enough ;-) And yes , even if you are pregnant a beautiful lingerie body is beautiful! My girlfriend ( JIM TV host and model ) Elisa Guarraci is now 5 months pregnant with her first baby! She shows you how easy it is to be sexy in a body from H&M . Valentine has not to be expensive. And honestly I 'm not into for all those commercial stuff around.  I like 2 make it cozy and nice.  I have for you selected a couple of nice body's , which you can wear normal or pregnant. 

20160213-51. H&M: 24,99,-  2. H&M: 24,99,-  3. L'agent by Agent provocateur 120,-  4. L'agent by Agent Provocateur 155,-

IMG_5680IMG_5679IMG_5669

Love Mum Griet

Healthy food: Ella's Kitchen

Fashion: Ja, ik wil! Valentijn ...

0