mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy food: Ella's Kitchen

Hello mums, Nog snel even een post voor ik naar USA vertrek.  Ik wacht momenteel in London voor een connect flight naar Miami, waar ik weer 14 dagen ga zitten tussen de snelle Nascar cars.  In Miami is er veel lekker eten en gezond, jammer genoeg is dat niet het geval in Daytona.  Ik probeer toch mijn kinderen zoveel mogelijk gezonde snacks te geven.  Verse groenten en fruit zijn een dagelijkse must.  Maar soms zijn er van die dagen dat het snel moet gaan.  Dan wil je natuurlijk een gezonde en handige oplossing.  Ik heb een tijdje geleden kennisgemaakt met Ella's Kitchen. Ella's Kitchen is opgericht door Paul, de papa van Ella.  Zijn missie: dat zijn dochter en de rest van haar generatie, de mogelijkheid wilde geven om betere voeding te eten en erachter te komen dat gezond eten leuk, lekker en cool kan zijn.

Als vader heeft hij geleerd dat je altijd vanuit het perspectief van het kind moet denken. En dus heeft hij voor simpele, natuurlijke ingrediënten gekozen die vol met goede dingen zitten.  Het smaakt alleen niet lekker, het is ook biologisch en 100% natuurlijk! Ik had recent een shoot en mijn klein aapje moest heel,de dag mee.  Ik had een paar smaken mee van Ella's Kitchen en als hij mocht had hij ze allemaal opgegeten ;) Ik heb zelf natuurlijk ook geproefd en ik moet zeggen dat het echt wel lekker smaakte.


 

Hello mums, Just a quick post before I leave for the USA. I wait currently in London for a connect flight to Miami, where I sit 14 days between the fast NASCAR cars. In Miami, there is plenty of good and healthy food, unfortunately that is not the case in Daytona ;-) I always try to give my children as much as possible healthy snacks. Fresh fruits and vegetables are a daily must. But sometimes there are days when it should go quickly. Then of course you want a healthy and convenient solution. I got a while ago in contact with Ella's Kitchen.

Ella's Kitchen was founded by Paul, the dad of Ella. His mission: that his daughter and here generation had the ability to eat a better diet and figure out that healthy eating should be fun and can be nice and cool.

As a father, he learned that you should always think from the perspective of the child. And so he went for simple, natural ingredients that are full of good things. It tastes not only good and tasty, it is also organic and 100% natural! I recently had a shoot and my little monkey was all day long with me.  I had a few tastes from Ella's Kitchen and if he could he'd eaten them all;) I myself have also tasted some and I have to say it really  good.

IMG_5486 IMG_5488 IMG_5492 IMG_5588 IMG_5586

 

Love Mum Griet

 

Fashion: Maternity styling

Fashion: Sexy lingerie voor Valentijn ... Zelfs als je zwanger bent!

0