mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Maternity styling

Hello mums, Ik heb voor jullie nog een leuke styling samengesteld met gewone dagdagelijkse kleding die je ook tijdens je zwangerschap kan dragen.  Heel deze look komt van bij BOBO Trelemo.  Een leuk kanten kleedje en een korte cardigan zijn perfect tijdens je zwangerschap.  De zwaardere halsketting werkt de look af.  Zorg dat het jurkje goed meegeeft en niet te strak aanvoelt.  De cardigan die onder de borst is toegeknoopt, brengt je buikje mooi in beeld en verstopt de "mindere" kantjes.  Dit is misschien een leuke look wanneer je een communiefeest op je agenda hebt staan.

Hello mums, I have composite for you a  styling with normal everyday clothes that you can wear during pregnancy. This whole look comes from at BOBO Trelemo . A fun lace dress and a short cardigan is perfect during your pregnancy. The heavier necklace pimps the look. Make sure the dress fits good and does not feel too tight. The cardigan is buttoned under the chest so it brings your belly in a nice daylight  and hide the " lesser" sides .

IMG_5549IMG_5562IMG_5558

Love Mum Griet

#OOTD

Healthy food: Ella's Kitchen

0