mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD

Hello mums,  het is hier prachtig weer.  Niet te warm en niet te koud ;-) perfect gewoon.  Een paar zonnestralen maken een mens zoveel gelukkiger.  Gisteren zat ik nog in Daytona voor Daytona 300 (race van mijn man)  Na 2 uur nagels bijten is hij er heelhuids uitgekomen.  Wat was dat spannend, vooral toen hij bij de 6 eerste zat.  Jullie kennen waarschijnlijk Nederlandse powermom en designer Nikkie Plessen al.  Ze heeft zoveel leuke stuks in haar collectie zitten.  Net zoals dit T-shirt dat op mijn lijf is geschreven. ;-)  Een ripped jeans is mijn grootse verslaving.  Ik ben gek op deze stoere look.  Mama's moeten niet saai zijn ;-) integendeel.  Sneakers - T-shirt - ripped jeans en een leather jacket.  En je bent klaar om te gaan. Hello mums, it's so beautiful here in Miami . Not too hot and not too cold ;-) just perfect . A bit of sunshine and i'm happy.  Yesterday I was still in Daytona for the Daytona 300 ( race of my husband) After 2 hours of nail biting , he has come out unscathed . What was exciting, especially when he was in the first six . You know probably Dutch power mom and designer Nikkie Plessen. She has  so many nice pieces in here collection. Just like this T-shirt that was written on my body. ;-) A ripped jeans is my biggest addiction . I love this tough look. Mommies should not be boring ;-) contrary. sneakers - T-shirt - ripped jeans and a leather jacket . And you're ready to go .

image2 image1

Jeans: Bobo Tremelo - Jacket: Bobo Tremelo - Sneakers: Adidas - T-shirt: Nikkie Plessen

Love Mum Griet

Gezondheid: Rijstwafels

Fashion: Maternity styling

0