mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


M.O.T.W & Oral B

Hello mums!  Kinderen en tandenpoetsen,  het wil soms wat zeggen.  HC heeft iets met tandenpoetsen.  Sinds hij een kleine baby was heeft hij vaak een tandenborstel in zijn handen.  Elke ochtend en avond vraagt hij zelf om zijn tanden te poetsen.  Waarschijnlijk omdat hij ons bezig ziet.  Maar hij heeft vooral een speciale band met tandpasta.  Hij eet nogal graag tandpasta.  Als hij kan, loopt hij weg met de tandpasta in zijn handen en zuigt terwijl de tube leeg. Grrrrr, maar oefening baart kunst zeker? IMG_5779

Het tandenpoetsen is nu nog veel leuker door de nieuwe elektrische tandenborstel van Oral B voor stoere kids!  Zowel voor de stoere meisjes als de jongens is er een leuk pakket!  Wat een impact heeft die tandenborstel en de bijhorende Disney Magic Timer App op HC!  Hij staat te springen als een echte Super Hero!  Ook de Cars tandpasta valt in de smaak.  "Auto papa,auto papa" roept hij nu elke ochtend en wijst ongeduldig naar zijn tandpasta.  Hij denkt dat het papa zijn race tandpasta is, om sneller te kunnen racen ;-)

Het is aangeraden om dagelijks 2x 2min. de tanden te poetsen.  Niet altijd even gemakkelijk vol te houden.  Maar door de Disney Magic Timer App gaat het een pakje vlotter ;-) Gewoon ff downloaden op je iPad of smartphone en ze kunnen aan de slag.  Je kan verschillende leuke figuurtjes kiezen.  Welke denk je dat HC gekozen heeft?!  Yep,  STAR WARS ... Bijna 3 jaar en een echt Star Wars fan!  Dank u grote broer ;-) Ze kunnen stickers verdienen in leuke stickerboeken.  Neem zelf maar eens een kijkje.

IMG_5784IMG_5787IMG_5795IMG_5796

Misschien een leuk kado voor Pasen ;-)   Prijs elektrische tandenborstel Oral B: 35,50,-  De App is gratis.

PS Let niet op zijn kapsel!  HC heeft zelf voor kapper gespeeld :-)

Love Mum Griet

 

Lifestyle: Bednet

Gezondheid: Rijstwafels

0