mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Stripes and salopettes

Hallo moms 2 be!  Het weer is nog niet echt optimaal maar je lente / zomer garderobe  aanleggen kan al wel een beetje zon in huis halen.  Salopette zijn deze zomer weer een echte trend.  Ook voor jullie zwangere mama's is dit een must have.  Je kan dit dan leuk combineren met de eeuwige blijver:  de basic stripes.  Trouwens morgen loop ik mee in de SS16 fashion show van BOBO TREMELO.  Misschien hebben jullie ook zin om te komen kijken?  Het is gratis en ook als je zwanger bent kan je leuke looks shoppen.  Morgen: 15u @ Bobo Tremelo!

Salopette: Bobo Tremelo  Top: Bobo Tremelo

Hello moms 2 be!   Salopettes are this summer a real trend. For you pregnant mums this is a true must have . It's easy and fashionable.  You may like to combine this with the eternal keeper: the basic stripes!  

Salopette : Top Tremelo Bobo : Bobo Tremelo

IMG_5512IMG_5528

Love Mum Griet

Lifestyle: Kinderyoga

Lifestyle: Bednet

0