mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Kinderyoga

Hello Mums,  Onze kinderen staan echt wel onder grote druk.  Onbewust waarschijnlijk want we willen gewoon dat ze alles hebben en kunnen doen.  Anders voelen we ons soms geen goede mama.  Ze moeten vriendjes hebben, hobby, het goed op school doen enz.  Onbewust overprikkelen we ze.  Ze moeten sneller groot worden dan soms goed voor ze is. Competitie is niet slecht, maar het is belangrijk dat kinderen ook leren rust te vinden en te genieten.  Yoga is de bekendste manier om tot rust te komen als volwassenen.  Ik moet zeggen, dat ik het zelf nog maar een paar keer heb geprobeerd.  Door tijdsgebrek en weinig rust ;-) komt het er gewoon niet van om er dagelijks of wekelijks mee bezig te zijn.  Maar ik moet wel zeggen, als ik yoga doe ik er wel ergens rust in kan vinden.  In Nederland staan ze vaak verder met bepaalde dingen.  Ook kinderyoga is daar niet meer weg te denken.  Maar sinds enkele jaren kan je in Vlaanderen in verschillende gemeenten ook kinderyoga volgen ipv de gebruikelijke turn- of dansles.  Kinderyoga brengt kinderen op een speelse manier tot rust.  Ze leren met hun lichaam omgaan op een gezonde en goede manier.  Ze leren rust te vinden.  Even weg van alles.  Van zodra Henri-Constant wat groter is en een beetje beter kan luisteren ;-) zou ik hem graag wekelijks naar de kinderyoga sturen.  Maar je kan het ook thuis oefenenen.  Er bestaan verschillende leuke boekjes en d's die je thuis, samen met je kleintje kan uitproberen.  Zoals deze: Dansende dierenbos - KidsYoga - Yoga voor peuters en kleuters - Het kinderyoga dierentuin avontuur - ...

Hello mums, Our kids are really under pressure. Unconsciously probably because we just want to have everything. Otherwise, we feel sometimes not such a good mother. They need friends, hobbies, doing well in school etc. Subconsciously we over stimulate them. They need to be faster than normal.  Competition is not bad, but it is important that children learn to find peace and joy. Yoga is the best known way to unstress adults. I must say that I only have tried a few times myself.  I must say, if I do yoga I find somewhere  some inner peace. In the Netherlands they are often on with certain things. Also kinderyoga is hot there.  But since a few years, yoga is also hot in Belgium.  You can find in several towns kinderyoga instead of the usual gymnastics or dance class. Kinderyoga brings kids into a fun way to relax. They learn to deal with their bodies in a healthy and positive way. They learn to find peace. Get away from it all. Once Henri-Constant will be a bit bigger and can listen better ;-) I would like to send him weekly to the kinderyoga. But you can also practice at home. There are several great books and cd's to practice @ home. Like this one:

Dansende dierenbos - KidsYoga - Yoga voor peuters en kleuters - Het kinderyoga dierentuin avontuur - ...

 

06631c7afc33b74480b47bc4499a963f 4a3399e3f18bdc0f968700f78d3ebbf2 4adea5666b19db6bd0b5ffb5c69bc7d0

Fashion: Maternity lingerie

Fashion: Stripes and salopettes

0