mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Maternity lingerie

Hello Mums,  Wanneer je zwanger bent ondergaat je lichaam een hele transformatie.  Ook je borsten gaan groeien en dijen zetten uit.  Aangename comfortabele lingerie is een must have tijdens je zwangerschap. Ook in de dagdagelijkse styling is lingerie de basis tot een een mooie look!  De bedoeling van goede zwangerschapslingerie is dat de bh heerlijk zit tijdens het groeien van je borsten en deze nog steeds mooi laat uitkomen ;-)  Van zodra je Bh gaat knellen is het tijd om over te stappen naar een zwangerschaps bh.  Waar moet je op letten tijdens de aankoop van een zwangerschaps Bh?  Ga voor soepele materialen zodat je wat spelling hebt.  Als je borstvoeding gaat geven zorg ervoor dat er subtiele voedingsclips in zijn verwerkt.  Ook de beugel mag niet te stug aanvoelen.  Bredere schouderbandjes zorgen voor extra "opvang"  ;-)  Vroeger was zwangerschapslingerie echt niet sexy, maar tegenwoordig is zelfs zwangerschapslingerie daarin vooruit gegaan. Model & presentatrice Elisa Guarraci laat zien hoe sexy zwangerschapslingerie wel kan zijn.  Het setje is van Anita.  Wit pak van Bobo Tremelo

Hello Mums, when you are pregnant, your body undergoes a full transformation. Not only your belly grows also Your breasts grow. Pleasant comfortable lingerie is a must have during your pregnancy. Also when you're not pregnant, good lingerie is the basis for a beautiful look!  Once your bra is too tight, it's time to move on to a maternity bra. What to look for when you buy a maternity bra? Go for soft materials so you have some spelling. If you're going to do breastfeeding ensure that subtle clips are processed. The bracket should not feel too stiff. Wider straps provide extra "care" ;-) Pregnancy lingerie used to be really not sexy, but today even maternity lingerie has improved.

Model and presenter Elisa Guarraci shows how sexy maternity lingerie can be. The set is Anita. White suit Bobo Tremelo

IMG_5694IMG_5699IMG_5700

My beauty rituals

Lifestyle: Kinderyoga

0