mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


My beauty rituals

Hello mums,  Een geode huid verzorging tijdens en na je zwangerschap is belangrijk voor jezelf en je huid.  Ik heb zo mijn vaste producten waar ik dagelijks een afspraak mee heb. Een goede dagcrème en een reinigende tonic zijn mijn must haves. Bioderma heeft een hele reeks fijne producten om mijn huid stralend te houden. Cattier heeft dan weer een serum dat je huid helemaal optrekt. Een heerlijk gevoel ;-) Het geeft echt een frisse blik.  En dan natuurlijk mijn favoriete Ikari producten.  De Renew 5 is mijn vaste waarde, maar ze hebben zoveel meer.  Producten hoeven niet duur te zijn om goed te zijn.  Bij Weleda heb ik dan weer een ruime keuze voor mijzelf en mijn kinderen.  Niet alleen goede verzorgingsproducten zijn belangrijk voor je huid maar ook een gezonde en afwisselende voeding doen wonderen.  Vervang frisdrank eens door water, je zal na enkele weken al een heel verschil zien.

IMG_5495 IMG_2694

Kim Clijsters ontwerpt haar eigen kindercollectie voor JBC

Fashion: Maternity lingerie

0