mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Bloemkoolsoep

Hello mums,  Ik heb weer een lekker soepje!  Bloemkoolsoepjes zijn zo lekker en zitten boordenvol vitaminen.  Hc en Thibeau  zijn gelukkig "alleseters".  Een bloemkool zit vol antioxidanten en vitaminen C. Bloemkool is ook goed voor het hart en is goed voor de spijsvertering.  Maw. een gezond soepje.  Voeg er een beetje peterselie aan toe en je maakt er een krachtpatser van.  Peterselie, helpt tegen borstkanker en een slechte adem. Wat heb je nodig:

1 bloemkool (in stukken) - 1 ui (gesnipperd) - 1½ l kippenbouillon - 25 g ghee - 1 kruidenboeket (peterselie, tijm, laurier)- peper - zout - teentje look - peterselie

Start:

Stoof de gesnipperde ui en teentje look.  Voeg de roosjes bloemkool eraan toe.  Vergeet met kippenbouillon en voeg het kruidenboeketje eraan toe.  Laat alles even goed koken. Mix alles met een staafmixer.  Breng op smaak met peper en zout.  Voeg de gewassen en geknipte peterselie toe.  Smakelijk.

Hello mums, I have another good & healthy soup ! Cauliflower soup  are so nice and are full vitamins. HC and Thibeau are easy eaters . Cauliflower is full antioxidants and vitamin C. Cauliflower is also good for the heart and is good for digestion.  T's a true healthy soup. Add a little parsley and you make it even more healthier. Parsley, helps prevent breast cancer and bad breath.

What do you need:

1 cauliflower ( in pieces ) - 1 onion ( chopped ) - 1 ½ l chicken - 25g ghee - 1 bouquet of herbs ( parsley , thyme , bay leaf ) - pepper - salt - clove garlic - parsley

Start:

Fry the chopped onion and clove of garlic . Add the cauliflower.  Add the chicken broth and add the herbs bouquet. Let everything cook 10 min.  Mix everything. Season with salt and pepper. Add the washed and chopped parsley . Bon Appétit. 

d7376edeca2afdc43282731ce848f8d3

Foto: Pinterest Skinnytaste.com

Lifestyle: Terrorisme en kinderen, hoe ga je ermee om? Lees snel KLASSE

Kim Clijsters ontwerpt haar eigen kindercollectie voor JBC

0