mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY Paastak

Hello Mums,  Waarom zetten mensen tijdens Pasen eigenlijk een Paastak in huis en versieren deze?  Rond Pasen vierde de mensen vroeger dat de lente weer begon.  De Paastak symboliseert vruchtbaarheid.  De bomen schieten weer op, bloemen komen op, de dieren die zich weer gaan voortplanten enz.  Ik moet eerlijk zeggen dat zo'n Paastak inderdaad wel de lente in huis brengt.  Het is ook gezellig om samen met je kinderen een leuke tak te versieren.  Na pasen plant je hem gewoon in je tuin en volgend jaar staat er een heuse Paasboom :-)

Ik ben met HC een tak uit de tuin gaan halen en we hebben hem samen gepimpt volgens de vibes van HC. ;-) En dit is het resultaat.  HAPPY EASTER Mums & enjoy xxxx

image1image1

Steal her style: Topmodel Bar Refaeli

Paashazenjacht! Een leuk uitstapje, met de kids!

0