mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Steal her style: Topmodel Bar Refaeli

Hello mums,  Sorry dat ik de laatste tijd zo weinig blog, maar ik ben met een project bezig ivm "Mum Of The World" waar nu even al mijn tijd in kruipt!  Er gaan sowieso een paar aanpassingen gebeuren en het heeft te maken met:  stijl -  het is voor mama's 2 be maar ook voor die al mama zijn.  Ik wil er nog niet teveel over kwijt want het zal nog enkele maanden  duren voor het "tastbaar" is. ;-)  Topmodel Bar Refaeli is zwanger en straalt als geen ander!  Je hoeft geen fortuinen  uit te geven om er als een zwanger topmodel bij te lopen ;-)

Hello mums, Sorry I blog so little  lately, but I am doing a project for " Mum Of The World" which eat all my time! There will happen a few changes and it has to do with : style - it's for mums 2 be but also for those already moms. I do not want too give 2 information because it will take several months before it's " a dream come true " . ;-) Topmodel Bar Refaeli is pregnant and shines like no other! You do not have to spend a fortune to walk around as a pregnant supermodel ;-)

20160331-5

New store in Antwerp: FALKE

DIY Paastak

0