mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


New store in Antwerp: FALKE

Hello mums, Ik ben vorige week naar de opening van FALKE geweest in Antwerpen. Het was niet alleen een leuk feestje waar ik weer leuke mensen tegen het lijf ben gelopen maar FALKE is toch wel een  label dat nauw aan mijn hart ligt.  Waarom?  Omdat het zo'n degelijke kwaliteit is. Bij de opening was Mhr. Paul Falke zelf aanwezig die samen aan het roer staat met zijn neef Franz-Peter.

De collectie heeft voor heel je gezin leuke kousen.  Voor kids,  kleurrijke papa's en sexy mama's ;-) De Leg Aesthetics is oa. een topper voor vermoeide mama benen.   Het ziet eruit als een normale panty maar het heeft een verborgen werking.  Ze masseert en stimuleert de binnenste en buitenste bloedvaten waardoor je hart minder moet pompen om je bloed rond te krijgen. Resultaat: minder moeheid voor heel het lichaam en vooral voor de benen.  Bovendien shapen ze het been.  De kousen voor kinderen zijn zo kleurrijk en gemaakt uit de beste kwaliteit.  Deze mooie "racekousen" zijn ideaal voor mijn kleine racepiloot :-)

Love Mum Griet

image1image2image2image1FALKE store 14 (Mobile)FALKE store 27 (Mobile)FALKE store 56 (Mobile)

Zwanger zijn en communie feesten ...

Steal her style: Topmodel Bar Refaeli

0