mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zwanger zijn en communie feesten ...

Hello mums,  Hoe was jullie weekend?  Jullie zitten waarschijnlijk ook in de periode van communiefeesten van je eigen kids of vrienden of familie.  Als je zwanger bent is het sowieso een opdracht om nog een leuk kleedje te vinden.  Je hoeft niet speciaal naar de maternity afdeling te trekken.  Soms kan je nog een leuk kleedje vinden in je lievelings winkel.  Zoals deze volledige look van bij Bobo Tremelo   Een V-neck en een detail boven je mooie buik zijn altijd een pluspunt.  Hoge hakken zijn niet altijd een goed idee als je heel de dag moet rondlopen, daarom kan een elegant plat schoentje perfect onder een jurk.

IMG_5604IMG_5599IMG_5608IMG_5603

NEWS!!!!! Mum Of The World Maternity wear!

New store in Antwerp: FALKE

0