mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


NEWS!!!!! Mum Of The World Maternity wear!

Hallo Mums!  Eindelijk kan ik het jullie vertellen.  Ik heb er de laatste maanden hard aan gewerkt en vandaar jullie een beetje verwaarloosd.  Vanaf eind augustus ligt mijn eerste zwangerschapscollectie in de winkels!  Een fashion zwangerschapscollectie voor stoere en romantische mama's. ;-) Voor zowel tijdens je zwangerschap als na je bevalling.  Met aangenamen kwaliteit en leuke details. Ik ben er echt wel fier op.  Zeker omdat enkele bekendste  zwangerschaps winkels uit ons land er zo positief achter staan!  Waarom een zwangerschapscollectie?  Omdat het gewoon een heel leuke doelgroep is om mee samen te werken.  Ik doe nu al meer dan 10 jaar styling en krijg veel mama's of zwangere mama's met veel vragen over de vloer.  Tijdens je zwangerschap spelen hormonen je veel parten en je dan nog sexy en mooi voelen kan soms zwaar vallen.  Daarom breng ik deze leuke fashion collectie uit.  Items die ik miste tijdens mijn zwangerschap.  Items die je kan blijven dragen en combineren ook na je zwangerschap.   Zonder dat je meteen het gevoel hebt Maternity wear te dragen. De eerste collectie bestaat uit 7 stuks.  3 truitjes, een fake leather legging die super comfi zit (al zeg ik het zelf), een zalige cardigan, een tunic die je kan gebruiken voor borstvoeding te geven en een LBD.   Binnenkort komt er ook hier op mijn blog een webshop, waar jullie deze leuke items kunnen shoppen en een link naar winkels in jullie buurt waar je terecht kan voor extra advies.  Dus daarom dat ik even hier fulltime mee bezig was.  Als jullie vragen hebben, ik hoor het graag griet@mumoftheworld.com

image2

Interview: International power Mum Nikkie Plessen

Zwanger zijn en communie feesten ...

0