mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interview: International power Mum Nikkie Plessen

Ze is jong, ambitieus, bloedmooi maar ook vooral mama!  Nikkie Plessen weet van aanpakken.  Ze woont in het prachtige Amsterdam met haar man en 2 kinderen en combineert het moederschap en haar business alsof het kinderspel is.  Ondertussen heeft ze een internationale modelijn voor fashionqueens en heeft ze ook nog een kinderlijn gelanceerd Nik&Nik.  Nikkie is één van de snelst groeiende modemerken van Nederland.  Daarboven op presenteert ze ook nog bij RTL Boulevard.  Ik vraag mij soms toch af hoe ze dat allemaal gedaan krijgt! Daarom ben ik blij dat ze voor Mum Of The World even tijd vrij kon maken om enkele vaagjes te beantwoorden over haar leven als mama & business woman.  

Schermafbeelding 2015-05-27 om 10.24.53

1. Was je graag zwanger?

Ja! Ik heb de hele zwangerschap als heel fijn ervaren. Ik had nergens last van, voelde me zelfs fitter. Ik sportte een aantal keer per week, at heel gezond en sliep goed.

2. Je bent mama van een dochter en een zoontje, heb je een verschillende band met hen? Bv boys meer knuffelen en meisjes sneller zelfstandiger?

Het verschil tussen een meisje en een jongen merk ik wel ja. Jolie is echt een meisjesmeisje. Ze was een heel rustige en tevreden baby. Alain is echt een kleine boef en charmeur. Hij is altijd vrolijk, praat de hele dag door en is ontzettend ondeugend. Het is zo leuk om te zien dat ze allebei zo verschillend zijn. Een echte vent en een kleine prinses. Maar allebei zijn ze gek op knuffelen. Heerlijk als je thuis komt en de kinderen komen knuffelend op je af gerend. 3. Wat waren voor u de meest essentiële kledingstukken tijdens je zwangerschap?

Ik draag altijd items uit mijn eigen NIKKIE collectie. Tijdens mijn zwangerschap droeg ik vooral mijn Jolie Dress (die altijdin de collectie zit) in alle kleuren en vormen. We hebben de jurk met korte mouw, lange mouw, gestreept, uni-kleur en met boothals. Ik droeg de jurk vaak met biker boots, ideaal! Casual, rock but chic!

4. Heb je zwangerschapskleding gedragen?

Nee, nooit! Maar naast mijn dikker wordende buik, bleef mijn figuur hetzelfde als voor mijn zwangerschap. Daar heb ik wel geluk mee gehad. Ik kon alle broeken en tops uit mijn eigen collectie gewoon blijven dragen. Verder droeg ik vooral veel jurkjes met stretch uit mijn eigen collectie.

5. Wat zijn enkele styling tips die je zwangere mama’s kan geven?

Wees trots op je zwangere buik! Draag basic jurkjes met veel stretch en style jouw outfit af met een paar biker boots voor een stoere touch.

mama20

6. Je hebt niet alleen een succesvol fashion kledinglijn maar sinds kort ook een leuke trendy kinderlijn voor jongens en meisjes. Dragen je kinderen alles uit de collectie?

Ja! De NIK&NIK kids collectie is een lijn voor kids van 4-16 jaar. Mijn dochter Jolie is er helemaal weg van. Zij heeft mij zeker geholpen bij de designs. De grootste les die ik leerde tijdens het ontwerpen van mijn eigen kindercollectie, is dat het ontwerpen van een kinderlijn heel veel onderzoek vereist. Kinderen zijn eigenwijs en weten precies wat ze willen. Als ik kijk naar mijn eigen dochter, hoef ik niet thuis te komen met een saaie jeans en een coltrui. Alle items zijn langs mijn eigen kleine jurylid Jolie, haar vriendjes en vriendinnetjes gegaan. Een trui die kriebelt, een broek waar je geen koprollen in kunt maken of een print die ‘écht niet cool is’: kinderen zijn gewoon goudeerlijk! Wat fijn is aan deze collectie is dat kleintjes zelf eindeloos combinaties kunnen maken, met zowel avontuurlijke als stoere elementen.

7. Hoe omschrijf jij je stijl en van waar krijg je inspiratie?

Ik zou mijn stijl omschrijven als vrouwelijk, stoer en edgy. Ik hou ervan om verschillende stijlen te combineren. Het hangt er helemaal vanaf in welke stemming ik ben; rock, stoer, chic, sexy of sportief. Het gemakkelijk kunnen mixen van diverse NIKKIE items, passend bij iedere gelegenheid of mood, vind ik daarom heel belangrijk. Een NIKKIE rok combineer ik overdag met een stoere NIKKIE sweater en biker boots, terwijl ik hem ’s avonds tijdens een diner draag met een klassieke top, elegante blazer en een paar high heels. Iemand die mijn stijl helemaal kan vertegenwoordigen is Kate Moss. Zij is echt een inspiratiebron voor mijn collectie. Lekker nonchalant, maar heel sexy en stoer tegelijkertijd. Een outfit moet er niet te gestyled uitzien, al hebben wij vrouwen er natuurlijk heel goed over nagedacht ;-)

8. Je bent een full time working mum, hoe combineer je alles?

Dat gaat eigenlijk vanzelf! Mijn familie staat altijd op nummer 1, daarna komt mijn werk. Mijn eigen merk is ook een beetje mijn kindje. Het combineren gaat eigenlijk vanzelf. Wat wel heel fijn is, is dat mijn hoofdkantoor en mijn huis in dezelfde straat zitten. Ik ben binnen 1 minuut thuis. 18.00 uur weg van werk, betekent ook 18.00 uur thuis om te eten met de kids. De ochtenden doordeweeks en de weekenden zijn heilig voor ons. Het ontbijt staat centraal en doen we altijd samen. Net zoals dineren. Verder heb ik een oppas en lieve (schoon)ouders waar de kids heel dol op zijn!

9. Wat zijn je beauty secrets dat je er steeds zo stralend uitziet op je instagram? 

Genoeg slapen, niet stressen, gezond eten én voor de Instagram filters gebruiken, haha. Op Instagram laat iedereen vaak de mooie kant van zichzelf zien, maar ik loop ook vaak genoeg zonder make-up naar kantoor als ik geen afspraken heb. En ik maak ook vaak zestig foto’s waar ik ook nog eens tien filters overheen gooi.

10. Wat zijn jouw lievelingsplekjes om tot rust te koen met de kinderen?

Op vakantie komen we helemaal tot rust. Met Kerst gaan wij altijd naar Dubai. Daar kunnen de kinderen helemaal hun eigen ding doen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Jolie weet precies waar alles is en verheugd zich daar op. De Wintersportvakantie in Lech behoort ook tot een van onze favoriete rustmomenten. De frisse berglucht en gezelligheid met familie en vrienden, dáár kan ik echt van genieten. De kids vermaken zich uitstekend en je bent er even even uit.

mama19

www.nikandnik.com  www.nikkie.com

Thx Nikkie voor je tijd en je leuke tips!  Keep up the good work!

Lifestyle: Logi Circle

NEWS!!!!! Mum Of The World Maternity wear!

0