mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Logi Circle

Hello Mums,  Ik heb weer een cool item ontdekt dat mij geen enkel magisch moment meer doet missen van het thuisfront! LOGI CIRCLE!!  De Logi Circle is een nieuwe huiscamera ontworpen om thuis niets te hoeven missen. Stel je even voor:  Je gaat gezellig uit eten en terwijl de kinderen bij oma logeren of thuis bij de oppas zitten en je mist net de eerste stapjes van jullie kleinste spruit? Je wilt altijd al weten wie van de drie de koekenkast plundert maar kan geen logische verklaring vinden? Of je gaat een weekendje weg en je wil jezelf verzekeren dat jouw ouders de moed nog niet verloren hebben met jouw drie bengels?Met de Logi Circle camera en bijhorende app kan je alles direct volgen op je smartphone.  Zo heb je direct contact met iedereen thuis en hoef je niets meer te missen. Bovendien kan je ook in beide richtingen communiceren via de camera, die bengel in de koekenkast zal nogal schrikken wanneer jij hem op heterdaad betrapt!  Of je tieners die je even alleen laat, terwijl ze moeten studeren en je ze zo kan bijstaan als ze een vraag hebben of in het oog kan houden dat ze daadwerkelijk wel aan het studeren zijn ;-)

Je moest eens weten welke hilarische momenten dat het mij hier thuis al heeft opgeleverd.  Henri-Constant luistert sinds "de geheime stem" in het huis veel beter ;-)  Want de "geheime" stem ziet alles ;-)  Een beetje sinterklaas spelen het hele jaar door :-)

Echt een leuk gadget en handig!  Ik ben niet meteen voor het Big Brother gebeuren maar voor je allerkleinste is het wel leuk en handig.

Logi_Circle_on_tablecircle-galleryLogi-app02

Je kan ook nog eens de beelden herbekijken van de dag.  Ik gebruik het ook als extraatje naast de babyphone op hotel.  Als ik nog even in de bar een glaasje wil gaan drinken zet ik gewoon de live beelden aan en kan ik perfect  alles in het oog houden wat die kinderen op de kamer uitsteken.  Voor mij is dit leuke high tech snufje mamaproof en een aanrader!

 

Love mum Griet

 

Interior: DIY Teen bedroom style trends

Interview: International power Mum Nikkie Plessen

0