mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: KENZO X HM

Hello Mums,  H&M heeft weer een leuke designersamenwerking te pakken!  Deze keer is het met KENZO! Ik roep voluit YES YES YES!!! Het bruisende en speelse Parijse modehuis dat bekend staat om zijn unieke, jeugdige stijl die geïnspireerd is op de energie van culturen over de gehele wereld.  Creatieve directors Carol Lim en Humberto Leon gaan dames,- heren-, en accessoirescollectie voor H&M ontwerpen, helemaal in de geest van KENZO.  KENZO x H&M is vanaf 3 november 2016 online en in meer dan 250 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.  Jammer dat ze ooit iets leuks doen voor mama's en kids!   Mss nog iets om over na te denken hé H&M ;-).  Ik zou zeggen begin maar al lekker te sparen voor een leuke najaarscollectie! Announcement portrait_1 (2)

Lifestyle: Met Muis ... naar het ziekenhuis.

Interior: DIY Teen bedroom style trends

0