mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Met Muis ... naar het ziekenhuis.

Hello mums, hopelijk komen jullie met je kleine spruit nooit in deze situatie!  En zo ja, zou je dan niet wensen dat er iets was om je kleine spruit een beetje af te leiden en gerust te stellen? Misschien zouden jullie willen helpen deze enquête in te vullen. Lees snel even mee.

Met Muis, een concept ten behoeve van jonge kinderen en ouders. Met Muis is een fictief karakter dat, net zoals vele kinderen, een operatie moet ondergaan. Met Muis begeleidt het kind en de ouder spelenderwijs van diagnose tot na de operatie. De voorbereidingsmethodes van diverse ziekenhuizen zijn bekeken en dit zijn meestal eenvoudige voorlichtingsboekjes of folders waarmee de ouders samen met het kind thuis voorgelicht worden. Met Muis denkt een betere oplossing gevonden te hebben in de vorm van een applicatie genaamd "Met Muis naar het Ziekenhuis". Middels interactieve verhaaltjes, opdrachten en games maakt het kind kennis met de onbekende wereld van het ziekenhuis en worden angsten bij zowel ouders als kind weggenomen.

Om de behoefte te peilen onder ouders en kinderen wil ik jullie vragen om onderstaande enquête in te vullen ten behoeve van het concept.  Hartelijk dank! En laten we hopen dat we het nooit aan de hand krijgen.

enquête link https://pivo.typeform.com/to/tCiMoQ

met muis 2 met muis 3

Boys & Toys ... Mister Tody

Fashion: KENZO X HM

0