mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Boys & Toys ... Mister Tody

Hello Mums, Tegenwoordig is er zoveel leuk speelgoed!  Weet je waar uiteindelijk kinderen nog het meest van genieten?  Samen te knutselen met mama of papa en samen iets in elkaar steken of bouwen.  Doktertje spelen, kapster, winkeltje enz... Ik heb iets leuks ontdekt dat ik graag met jullie even deel.  Ik probeer HC zoveel mogelijk van van TV en iPad te houden.  Waar ik in de fout ben gegaan bij mijn oudste zoon probeer ik bij te sturen bij de jongste.  Misschien niet eerlijk maar ik merk dat de fantasie en inleving volledig uit de kinderen gaat die vaak op de iPad of PC zitten.  Daarom ben ik steeds op zoek naar leuk speelgoed waar we samen aan kunnen werken. Zoals deze Mister Tody hier!  Stylish cardboard toys for cool kids van 3 tot 7 jaar! Evelyne één van de 2 jonge onderneemsters van Mister Tody kwam op het idee.  Ze werkte in een familie bedrijf en had iets leuks ontworpen dat veel succes had.  Ze kon er maar niet over zwijgen tegen Astrid, dat ze uiteindelijk overgingen tot actie!  Mister Tody kwam tot leven!

Ter land ter zee en ter lucht!  3 leuke voertuigen die de kinderen stimuleren te spelen en te fantaseren.  Henri -Constant was meteen te vinden om samen met z'n papa een racecar in elkaar te zetten.  Het was schattig ze bezig te zien.image1

image1

Maar zoals gewoonlijk moest mama ingrijpen want papa heeft niet echt veel geduld :-)  Uiteindelijk was zijn auto klaar.  Hij was in het begin een beetje teleurgesteld dat er geen gaspedaal op zijn race auto zat, maar toen hij doorhad dat hij zelf moest lopen kon zijn plezier niet meer op.

image2

image1

Love Mum Griet

Kapitein Winokio is een echte HELD

Lifestyle: Met Muis ... naar het ziekenhuis.

0