mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kapitein Winokio is een echte HELD

Hello Mums, Nieuwe week nieuwe uitdagingen.  Henri - Constant zit in zijn liedjes zingen en meedoen fase. Super cute hoe hij plots dingen nadoet en meezingt.  Hij heeft recent Kapitein Winokio ontdekt.  Een gekke kapitein met gekke liedjes en ideeën!  Kinderen willen soms de gekste dingen worden!  Boekentassencontroleur, wolkenmaker of zoals Henri - Constant Krokodillentrainer sinds hij dit nummer heeft gehoord :-)  Het nieuwe liedjesboek van Kapitein Winokio neemt de kinderen mee naar de wondere beroepenwereld waarin alles kan en mag!  20 heerlijke liedjes laten je kennismaken met 20 verrassende, verzonnen en traditionele beroepen.  Met leuke prints en foto's waarin eindeloos gedroomd kan worden.

Meezing liedjes en leuke plaatjes erbij stimuleren de kinderen hun fantasie en zo trainen ze onbewust hun bovenkamertje door teksten te memoriseren.  Ik moet echt zeggen, ik betrap er mijzelf op als we in de auto meezingen dat ik uit volle borst meebrul :-)  Misschien een leuk idee voor als je met de wagen oprees gaat en je kids even stil wil houden :-)

IMG_5956 IMG_5957 image1

 

Love Mum Griet

BeautyDay @ UPR

Boys & Toys ... Mister Tody

0