mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


BeautyDay @ UPR

Hello Mums, Mijn agenda loopt over van de afspraken.  Ik probeer zoveel mogelijk leuke en interessante mama dingen mee te pikken tussen het ontwerpen, verkopen en het bloggen.  Dit leuk event kon ik echt niet laten staan. UPR had een BeautyDay georganiseerd met super leuke bekende en nieuwe brands.  Je lichaam verzorgen is zeer belangrijk, zeker als je mama bent geworden durf je jezelf wel eens vergeten.  Een typisch voorval, vooral bij verse mama's die zich helemaal in het baby gebeuren storten.

Een product waar ik heel trouw aan ben is WELEDA.  Zowel voor mijzelf als mijn kinderen kan ik elke mama aanraden enkele producten zeker in huis te halen.  Oa. De tandpasta voor kleine kinderen en de Arnica sport gel als eerste hulp tegen blauwe plekken en verstuikingen van je kleine kinderen op een sportveld ofzo. Maar ook de ontspanningsolie van lavendel is een heerlijk hulpmiddeltje voor het slapengaan van je kinderen.  Je geeft ze er een badje mee of je smeert je handen in met de olie en laat je kinderen een aantal keer goed inademen.  Je smeert een beetje op de borst en ze zijn zo vertrokken naar dromenland.  Lavendel maakt je rustig en ontspannen.  Een handig ritueel voor mama en kind.

IMG_5947

IMG_5944

IMG_5951

IMG_5943

Herkennen jullie dit soms?  Je loopt je kinderen vaak achterna met een busje ontsmetting of je je bent soms vies van je eigen handen na een winkelkarretje dat je hebt vastgehad, deuren of de knopjes van een lift, of je kinderen hebben overal in en opgezeten en er is niet meteen een kraan in de buurt om de handen te wassen.  Er bestaan 1000 verschillende soorten hygiënische onstmettingstubes voor je handen.  Maar dit nieuwe en super leuk product is Belgisch en super cool, al zeg ik het zelf. DOU!!   Hc zit steeds in mijn handtas te prullen en vergeet soms dingen te sluiten, of het loopt door omstandigheden gewoon uit in je handtas.  Drama! Vies en vettig.  Dit super leuke flesje is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren en het ontsmet je handen met een duw op een sprayknop.  Het kn niet uitlopen want het coole ringetje beschermt de sprayknop. DOU maakt handhygiëne cool en trendy!

IMG_5942

Wat heb ik nog meer ontdekt?! Een topper van bij onze noorderburen.  Kennen jullie MARIE STELLA MARIS al? Marie Stella Maris is een Amsterdams - based lifestyle brand die geloven en achter het idee staan dat iedereen recht heeft op zuiver drinkwater.  Ze hebben niet alleen drinkwater, maar ook een range of body, skin en huisproducten in hun gamma waarmee ze de wereld een beetje proberen te steunen.  Sinds 2011 hebben ze al over de 300.000,- ingezameld waarmee ze 7 verschillende projecten hebben gesteund voor zuiver drinkwater.  Alles is Paraben free - Silicones free - 90-100% naturel ingredients - No artifical fragrances added - no synthetic added and dermatologically tested.  Ik gebruik nu al even voor ik ga slapen de Facial Oil N°31.  Mijn huid is echt smooth & soft 's morgens als ik opsta.

IMG_5936

IMG_5937

IMG_5935

Maar er was nog zoveel meer.  Maar dit waren toch mijn persoonlijke favorieten.

Love Mum Griet

Lifestyle: Lekker en gezond eten in een handomdraai!

Kapitein Winokio is een echte HELD

0