mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Lekker en gezond eten in een handomdraai!

Hello mums, full time werken en mama zijn is soms een zware combinatie.  Je bent full-time bezig ook na je uren. Nog snel even naar de winkel gaan, iets gezonds en lekkers op die borden tover voor het avond eten.  Van 's middags begin ik al na te denken van wat ik zal klaarmaken en soms heb ik gewoon geen inspiratie meer.  Ik sta erop om dagelijks vers en gezond te koken voor mijn kinderen en mijn man.  Door onze drukke agenda's is dat soms moeilijk om die extra tijd te vinden, maar ik heb daar een oplossing voor gevonden.  En wat voor één! Please meet FOODBAG!!  image3

Wat is Foodbag?  Foodbag is een concept van een paar jonge ondernemers die passie hebben voor lekker en gezond eten, dat ook nog eens kindvriendelijk is.  En daar hadden ze meteen mijn aandacht. Gezonde & mooie uitgewerkte recepten, van A tot Z makkelijk in beeld gebracht.  Als ik er een drukke week heb opstaan, dan bestel ik die week een FOODBAG, dan hoef ik niet naar de winkel te gaan, niet na te denken wat ik moet klaarmaken en op 30min staat er een vers en gezonde warme maaltijd op mijn kinderen en man hun bord.  En ik leer nog nieuwe lekkere recepten bij.image1image2

Hoe het werkt? Heel simpel en blondproof ;-) Je hebt 2 soorten FOODBAG.  FOODBAG plat du jour.  De kookbox voor drie dagen Belgische gerechten met een twist en echt kindvriendelijk. En er is ook FOODBAG Original.  De Verrassende kookbox voor vier dagen.  Uniek & inspirerende recepten voor iedereen.  Je kan je aantal personen inbrengen.  Je moet voor donderdag 12u bestellen en maandag zal alles op je werk of thuis geleverd worden.  Uiteindelijk kom ik bijna op dezelfde prijs uit als ik zelf naar de winkel moet voor de ingrediënten.  Ik kook dagelijks voor 5 personen. Recent heb ik foodbag Original uitgeprobeerd voor 5 personen.  4 maaltijden voor 5 personen (4 verschillende recepten) voor maar 103,-  maw. voor 5,15,-  eet elke persoon dagelijks vers en gezond 4 lekkere recepten tijdens de week.  Daar kan je niet voor sukkelen.  Ik bespaar hierdoor enorm veel tijd uit en heb ik tijd voor andere dingen, zoals nu tijdens de examen periode met mijn tieners.

De receptenkaarten zijn handig en je kan er alles op terug vinden.  Stap voor stap ben je zo die keukenprinses. ;-) Zeg nu zelf, zien de gerechten er niet heerlijk uit! Mijn kinderen hebben geen enkele dag iets laten liggen of hun neus opgetrokken.  Verandering van spijs doet duidelijk eten!

recipe

 

recipe2

265_TURKEY EGG NOODLES STIRFRY_00024

296_NV 39 SPANISH ONE PAN CHICKEN DISH -558

COD-CARROTS-POTATOES_00028

NEW! BRUSH BABY TANDDOEKJES ...

BeautyDay @ UPR

0