mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


NEW! BRUSH BABY TANDDOEKJES ...

Hallo mums,  Wat een droevige maandag!  We hebben nog geen zomer gehad.  En dan is er vanavond nog voetbal ;-) Jeuuuh rust ;-) Ik heb het al regelmatig over gezonde tanden gehad.  Maar ook voor die nog geen tandjes hebben  is tandenpoetsen een goede gewoonte die je best zo snel mogelijk aan je kindje aanleert.

De Brush Baby tanddoekjes met xylitol* zorgen ervoor dat het tandvlees en de eerste doorkomende tandjes van je kindje goed verzorgd worden. De doekjes bevatten een milde tandpasta die het ontstaan van cariës vermindert en die ervoor zorgt dat je kindje alvast went aan de smaak van tandpasta en het gevoel van tanden poetsen. De doekjes schuif je als ouder gewoon om je wijsvinger en je veegt er daarna goed mee over het tandvlees en rond de tandjes.

Het Britse Brush Baby is bezorgd over de kwaliteit van de melktandjes bij Europese kinderen. Met innovatieve oplossingen proberen ze ouders en kinderen van jongs af te leren hoe je er een gezond gebit op nahoudt!

De tanddoekjes van Brush Baby zijn geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 16 maanden en kosten €7,50.

* Xylitol is een natuurlijke suikervervanger die voorheen gewonnen werd uit de bast van berkenbomen. Je vindt xylitol ook in bloemkool, pruimen, aardbeien en frambozen. Xylitol helpt gaatjes in de tanden voorkomen.

unspecified

Love Mum Griet

Lifestyle: Ik ga op reis en neem mee ... Een goede reiskoffer!

Lifestyle: Lekker en gezond eten in een handomdraai!

0