mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Ik ga op reis en neem mee ... Een goede reiskoffer!

Hallo mums,  De GROTE vakantie staat weer voor de deur.  Gaan jullie op vakantie?  Naar het buitenland of aan onze Belgische kust?  Sowieso moet je je koffers pakken.  Door het vele reizen het afgelopen jaar waren mijn oude koffers toe aan vervanging.  De juiste koffer vinden is nog niet zo makkelijk. Je moet met zoveel dingen rekening houden om de juiste koffer te vinden. Oa. welke maat en hoeveel kilo mag mee aan boord van het vliegtuig.  Handbagage, kinderen zonder plaats en met plaats.  Informeer daarom ook altijd bij jouw luchtvaartmaatschappij welke maten zij hanteren. Maar ook met autovakanties is het belangrijk dat je een degelijke en gemakkelijke koffer hebt dat ik he wagen past. Op wat moet je letten als je een koffer gaat aankopen?  Voor mij persoonlijk moet het een koffer zijn dat bij mijn persoonlijkheid  past ;-)  Een koffer dat ik meteen herken.  Maar ook het materiaal is van belang. Reis je vaak naar vochtige bestemmingen of met een boot of verblijf je op een eiland of je kinderen gaan op kamp.  Ga dan voor een harde reiskoffer, dan ben je zeker dat je kleren tegen water beschermd zijn.  Ik ga sowieso steeds voor een harde reiskoffer.  You never know.  Wil jij goedkoper uit zijn? Heb je geen koffer nodig die water afstoot?  Dan is jouw ideale reiskoffer een zachte koffer.  Reis je vaak zoals ik naar USA?  Ga dan voor een koffer met een TSA-slot, anders maak je hetzelfde misschien mee als ik.  De Douna knipt gewoon je prachtige tas stuk. Dus kijk goed na of je koffer het juiste slot heeft.  Dit is alleen wel als je naar USA van tel.  Anders moet je gewoon een degelijk slot hebben.  Tegenwoordig is een diefstal snel gebeurd.  Een koffer met wieltjes is super handig.  Vooral wanneer als je kinderen hebt en veel moet dragen :-) Er bestaan ook tegenwoordig leuke handbagage koffers voor kinderen waar je lekker veel speelgoed kan insteken en waarmee je ze eventueel mee kan trekken als ze beginnen te zeuren.  Zo'n kinderkoffer heeft veel voordelen.  Je kleine dreumes heeft zo ook het gevoel dat hij op vakantie gaat met zijn eigen koffertje en zo leer je hem op z'n eigen spullen letten.  Tegenwoordig kan je online je koffers bestellen.  Een paar dagen later staan ze gewoon thuis.  Je hoeft zelfs niet uit huis, gewoon kiezen en bestellen.  Ik heb HC en mijn koffer gevonden bij DUIFHUIZEN.  Veel keuzen in verschillende prijsklasse.  Wat vinden jullie van mijn print, cool hé.  En ja, HC heeft natuurlijk Paw Patrol.

TIP:

 Nog een goude tip als je op vakantie gaat met kinderen, steek het koffertje vol met nieuw speelgoed.  Koop goedkope spullen bij Action, Hema of Zeeman en geef elke dag iets nieuws om zich mee bezig te houden.  Van kleuren tot puzzels of legermannetjes.  Worden ze weer lastig, dan zeg je gewoon: Als je braaf bent mag je morgen iets uit je toverkoffer halen.  Geloof mij, ze zullen luisteren.  Of je hebt pech en je hebt er eentje zoals die van mij, die dan tot de dag nadien blijft zeuren dat hij de toverkoffer wil. ;-)

image1

image3

image2

image1

image2

www.duifhuizen.be/koffers/-/suitsuit/ of  www.duifhuizen.be/koffers/-/kinderen/

Love Mum Griet

Hoe overleef je een autovakantie met kinderen

NEW! BRUSH BABY TANDDOEKJES ...

0