mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY afscheidskado voor juf en meester

Hello mums, de laatste week van het schooljaar gaat in!  Nog een paar dagen en het is "grote vakantie"  De stress en organisatie kan beginnen.  Maar laten we eerst die lieve juffen en meesters bedanken voor hun goede zorgen.  De laatste tijd zijn kruiden kweken een echte trend! Misschien is het wel een leuk idee om een leuk potje gevuld met kruiden of een vergeet-mij-nietje af te geven op de laatste dag van het schooljaar.  Deze leuke ideetjes die jezelf thuis kan maken voor weinig geld heb ik gevonden op Pinterest.

fba6c37e4a7723659051fa952734a983

5eb36213a8649e769afd2426c4cbf6b9

0c6d64712b0211853c5334ac108109cd

Love Mum Griet

Lifestyle: DOU my hands

Hoe overleef je een autovakantie met kinderen

0