mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: DOU my hands

Hello Mums,  Handhygiëne is voor mij van belang en ook bij mijn kinderen.  Waarom?  Je wil niet weten waar je kinderen allemaal met hun handjes zitten.  Zieken kinderen kunnen via speelgoed allerlei bacteriën doorgeven.  Je kan ze niet tegen alles beschermen, dat klopt maar als je met een handige reinigende handspray de handjes een beetje zuiver kan houden is toch altijd mooi meegenomen.  Stel je voor je bent op vakantie, onderweg en je moet naar een openbaar toilet ... Voor je het weet hebben ze de wc bril vast en is er geen water om nadien de kids hun handen te wassen.  Of je bent net zoals ik vaak onderweg, winkelkarretjes, deuren, op restaurant ... Even een verfrissende spray op je handen en ze zijn gereinigd ;-) IMG_5942

Er bestaan 1000 verschillende soorten hygiënische onstmettingstubes voor je handen. Maar dit nieuwe en super leuk product is Belgisch en super cool, al zeg ik het zelf!! Maak kennis met DOU MY HANDS!!  Een stijlvolle mini spray dat in elke handtas past.

Hc zit steeds in mijn handtas te prullen en vergeet soms dingen te sluiten, of het loopt door omstandigheden gewoon uit in je handtas. Drama! Vies en vettig. Dit super leuke flesje is verkrijgbaar in 3 verschillende geuren Vanilla - Neutral & ginger.  Het reinigt & ontsmet je handen met een duw op een spraaknop.  Het busje is op de koop toe milieu vriendelijk.  Het kan niet uitlopen want het coole ringetje beschermt de sprayknop. DOU maakt handhygiëne cool en trendy!  En weet je wat nog leuker is?!  Het is een idee van een Belgische power mum en is binnenkort verkrijgbaar bij elke apotheker.

image2

image3

image1

image1

Love Mum Griet

 

Summer DAD! Peppe Giacomazza TV-kok Njam en Chefkok Labotte - Genk

DIY afscheidskado voor juf en meester

0