mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Summer DAD! Peppe Giacomazza TV-kok Njam en Chefkok Labotte - Genk

Hallo Mums, Vorig jaar bracht ik door de zomervakantie een wekelijks stukje over "Summer Mums".  Dit jaar zet ik een paar papa's in het daglicht.  Hoe zij als papa het vaderschap zien en wat voor hen vakantie betekent met de kinderen.  Mijn eerste gast is niemand minder dan de meest gezellige Chefkok van Njam-Tv en het Italiaans restaurant "LaBotte" in Genk.  PEPPE GIACOMAZZA!

image1

1. Hoe beleefde jij de zwangerschap van je vrouw Inez?

Inez is een sterke vrouw,  ze heeft tot de laatste dag gewerkt nooit geklaagd dus voor mij was het niet anders, het leven van een zelfstandige 😬

2. Je hebt een druk leven, heb je niet het gevoel dat je dingen mist in het opgroeien van je zonen.

Misschien wel maar ik heb dat zelf ook meegemaakt dus ik weet niet beter er moet brood op de plank komen, mijn vrouw wijst me er wel op dat ik wat meer tijd moet vrij maken en dan geniet ik er ook van.  Zoals een voetbalmatch of schoolfeest.  Het zijn kleine dingen die  veel voor ze betekenen.

3. Je hebt 2 zonen. Een droom van een Italiaanse vader of mocht er nog een dochter zijn?

Naar het schijnt knuffelen dochters meer met de papa, maar dan zou ik als Italiaanse papa wel doodongerust zijn ...😇

4. Welke levenswijsheid probeer jij je zonen mee te geven.

Dat ze de mensen moeten respecteren voor wie ze zijn niet voor wat ze hebben !

5. Wat is voor u quality time  met je zonen?

Voetballen in de tuin, samen in de auto zitten, gaan uit eten en onze "heilige" vakanties.

image1

image3

6. Wat zou je graag anders hebben in dit leven voor je zonen.

Minder druk en weelde!

7. Wat is voor u het moeilijkste aan vader zijn?

Dat ik de controle en strengheid soms verlies en deze aan andere moet overlaten zoals bv. mijn schoonouders en hopen dat het ok is !

8. Wat is voor u het leukste aan het vaderschap?

Het besef dat het stukjes vanmezelf zijn , de verbondenheid.

9. Wat was je mooiste vakantie samen met de kinderen en waarom?

Dubai is steeds super leuk.  Er lopen veel bekende voetballers rond en dan doen we een wedstrijdje wie er de meest herkent.  Het eten is super en de hotels daar zijn top!  Dan nog maar te zwijgen over het heerlijke klimaat.  Voor ons is Dubai dus echt vakantie.image2

10. Wat is voor u het ultieme zomergerecht waar je kinderen altijd blij van worden.

Dat is een gemakkelijke: Pasta met kerstomaatjes en aubergines.

11. Heb je een vakantietip met kinderen?  Een leuk hotel of plaats?

Eerlijk gezegd gaan we nooit naar grote hotels met glijbanen enz.  We verkiezen iets met een leuk strand, een goed zwembad en lekker eten en  natuurlijk waar je kan watersporten ...

Thx Peppe

Voor jullie mama's & papa's een leuke tip!  Ga een weekendje weg in Genk.   's  Avonds eten bij La Botte en 's morgens heerlijk gaan ontbijten bij Peppe's zijn vrouw Inez bij Peppes!

image1

 

Be Positive ... Feel the flow!

Lifestyle: DOU my hands

0