mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Be Positive ... Feel the flow!

Hello Mums,  Wat een zalig weekend is het geweest.  Druk maar leuk.  Dit weekend was het de 25h van de VW Fun cup in Spa-Francorchamps en natuurlijk wou mijn kleine man even naar zijn papa gaan kijken.  Dus rijden voor een nachtje even op en af naar Stavelot waar we bleven slapen in een super gezellig huisje. De dag nadien ben ik weer naar huis gereden want ik had nog wat werk te doen voor mijn nieuwe zwangerschapscollectie en blog.  Terwijl kon mijn klein aapje leuk spelen in de tuin, waar hij niet beter had gevonden paardenmest met water te vermengen en over het terras uit te smeren.  Met als gevolg kon ik het terras nog ff gaan kuisen.  Het was zo benauwd dat ik blij was even een duik te kunnen nemen in het zwembad.  Zolang je positief blijft denken blijf je relaxed in je geest zeg ik altijd.  Ik heb recent een super lekker drankje ontdekt.  Tranquini Positively Relaxed Lifestyle.  Het past perfect in mijn afwisselend & druk leventje.  Een gezond drankje met natuurlijke producten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen. En we gaan natuurlijk ook voor de lekkere smaak.  Het is erg verfrissend en het straalt ook rust uit. Er bestaan zoveel drankjes om je energie te geven maar zelden iets om te relaxen.  Als je meer relaxed krijg je net meer energie en daar moet je geen extra suikers voor liggen drinken, die uiteindelijk een aanslag zijn op je lichaam.  Als ik dan eens een frisdrankjes drink ben ik steeds opzoek naar iets dat op natuurlijke basis is. web_TQ_both_Logo-1

Tranquini® vindt zijn oorsprong in de rust van de Oostenrijkse Alpen en meren. Tranquini® Positively Relaxed is geïnspireerd door de natuur. Het drankje is gemaakt van zuiver bronwater en bevat zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. Het is een licht koolzuurhoudende frisdrank met een heerlijke frisse smaak die je ondersteunt op je weg naar ontspanning en helpt omgaan met de dagelijkse uitdagingen in je leven op een relaxte en positieve manier.image2

Het rustgevend effect van Tranquini komt verder uit zijn samenstelling van natuurlijke ingrediënten: groene thee (natuurlijke theanine), kamille, lavendel en citroenmelisse. Het drankje is gemaakt van natuurlijk bronwater en bevat geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Tranquini® Positively Relaxed bevat geen proteïnen, geen dierlijke producten of substanties afkomstig van dieren, noch alcohol, noch kunstmatige zoetstoffen. De drankjes bevatten ongeveer 30% minder calorieën vergeleken met de meeste natuurlijke dranken of de gewone suikerhoudende frisdranken. image1

Tranquini kan je verkrijgen bij Albert Heijn, Spar, Cora, Ameel, Lekkerland en Makro /Metro en binnenkort volgen de andere ketens!

Love Mum Griet!

Dino tijdperk ... Bij Albert Heijn!

Summer DAD! Peppe Giacomazza TV-kok Njam en Chefkok Labotte - Genk

0