mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dino tijdperk ... Bij Albert Heijn!

Hello Mums,  Mijn jongste zoon zit in zijn dino en draken fase!  Zelfs mij zoon van 15 is nog steeds gefascineerd door deze grote prachtige beesten! Henri-Constant is 3 maar is gek op alles wat wild en groot is!  Grote auto's, grote dieren en dino's!  Op dat vlak is hij 100% een jongen!   Ook bij Albert Heijn hebben ze begrepen.  Ik ken Albert Heijn al jaren.  Ik ging er 10 jaar geleden al speciaal voor over de grens om te gaan shoppen.  Zondagse traditie.  Langs mijn ouders mij  oudste zoon afzetten op zondag en dan even om naar Albert Heijn.  Pure nostalgie.  Nadien trok ik met hem het bos in, om te wandelen en te spelen.  Schatkaarten verstoppen, eendjes eten geven enz.  Nu heeft Albert Heijn iets nieuws. Albert Heijn zet een landelijke spaaractie op waarbij kinderen alles kunnen leren over dinosaurussen. Met deze nieuwe spaaractie wil Albert Heijn kinderen spelenderwijs én met inzet van moderne technologieën als augmented en virtual reality laten kennismaken met de wereld van de dino’s. Door de gratis AH dino-app en 160 dino plaatjes met feiten en weetjes - waarvan 20 met augmented en virtual reality - zijn de kids voor even terug in de tijd van de dino’s. Zo leren de kids alles over deze fascinerende reptielen en zijn de dino’s ‘springlevend’ en dichterbij dan ooit.

En welke jongen en zelfs meisjes vinden dat niet cool!  HC is in iedergeval fan!  Plots kreeg hij deze ongelofelijke leuke kist aan.  Dus met z'n allen naar AH voor deze dino eieren vol fun voor tijdens de vakantie! ;-)

image4

image1

image2

image3

image1

image3

image2

image1

Love Mum Griet

Summer Dad Prof voetballer Benji De Ceulaer

Be Positive ... Feel the flow!

0