mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Summer Dad Prof voetballer Benji De Ceulaer

Hello mums, Vorige week was het Njam Chef  Peppe van La Botte in Genk die de spits afbeet.  Vandaag blijven we in Limburg met prof voetballer Benji De Heuler (33).  Hij zat vroeger in ons Belgische elftal en was model voor Bikkembergs.  Hij heeft de looks van de ideale schoonzoon en is papa van 2 prachtige kinderen, Eliza (6) en een zoontje Loris (2)image1

1. Toen jezelf kind was, wat was toen het leukst aan de “grote vakantie”. Ik vond het een zalig gevoel te weten dat ik op vakantie ging. Dat was dan aftellen naar het moment dat we de auto aan het inladen waren want dan begon de vakantie vr mij. En dan de rit naar Spanje waar we dan een huis huurde was fantastisch.

2. Heeft het vaderschap je veranderd ? Ja zeker en vast! Het brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Je wil het beste voor je kinderen en doet er dan ook alles aan dat ze niets te kort komen. Maar de liefde die je ervan krijgt is onbeschrijfelijk.

3. Je hebt 2 kleine kids.  Hoe beleven ze vakantie met hun papa?

Ja als voetballer is het moeilijk om weg te kunnen of met vakantie te kunnen als de kinderen verlof hebben omdat wij dan alweer vol in de voorbereiding zitten en heel weinig tijd hebben om iets te doen. Maar ik probeer wel elk moment dat ik kan iets leuks met ze te doen.image2

4. Ben je een actieve papa? Speel je vaak mee, uitstapjes …

Ja toch wel. Ik ben zelf ook een actieve persoon dus ben toch veel met ze bezig. Geloof het of niet ze voetballen allebei heel graag! Dus de bal is nooit veraf bij ons. En dan als het weer het toelaat gaan we fietsen naar de speeltuin in Bokrijk. We zijn ook onlangs een weekend naar Disneyland Parijs geweest dat vonden ze allebei fantastisch !image5

 5. Wat staat er op het programma deze zomer voor de kids?

Vermits ik vol in de voorbereiding zit is het heel moeilijk om weg te gaan. Maar die tijd gaan we later zeker inhalen.

6. Wat is jouw ideale vakantie met de kinderen?

Naar m'n huis ik Spanje !

7. Lievelings plek om met de kinderen naar toe te gaan.

M'n huis is Spanje! Ze vinden het heerlijk daar ! Lekker warm ,zwembadje , lekker eten, enz...

image4

8. Zie je een verschil hoe jezelf omgaat met de opvoeding van je kinderen? Jongen / meisje?

Ik probeer m'n kinderen dezelfde normen en waarden mee te geven die ik thuis heb meegekregen. Ik geef ze voldoende vrijheid maar als ik zie of merk dat ze de grenzen aant opzoeken zijn dan moet ik ze even aanspreken erover en gaat dat weer goed!

9. Waar ga je het liefste eten of spelen met de kinderen in Genk om omstreken?

Er zijn wel een paar leuke zaken in Genk waar ik graag ga eten het is niet dat ik 1 speciale zaak eruit kan kiezen.  Maar als ik dan toch moet kiezen zouden de kinderen Bokrijk zeggen. ;-)

Thx Benji voor je tijd als papa x en fijne vakantie!

Beauty: Verwen je lichaam met Griekse wijsheid

Dino tijdperk ... Bij Albert Heijn!

0