mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Verwen je lichaam met Griekse wijsheid

Hello Mums,  Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben heb ik het prachtige zicht op zee en boten.  Het is ondertussen 30° met een licht verfrissend briesje.  Stilliggen is niets voor mij en is trouwens een beetje onmogelijk met een over actieve kleuter :-)  Maar ik geniet wel van mijn 2 weekjes family time.  Zoals jullie ondertussen al weten ben ik steeds opzoek naar gezonde en natuurlijke producten.  Van voeding tot beauty.  Kennen jullie APIVITA ?  Apivita is een Grieks bedrijf dat sinds '79 natuurlijke, effectieve en holistische cosmeticaproducten op de markt brengt voor heel het gezin van klein tot groot.  Apivita werd ontwikkeld door een apotheker en bevat - zoals de naam (api-vita) reeds doet vermoeden - steeds elementen gelikt aan de bijtjes ;-).image1

image2

Als mama is het belangrijk dat je jezelf blijft verzorgen.  We krijgen op een dag allemaal te maken met plaatselijk vet.  Vooral bv. na je zwangerschap.  Dan zijn deze 2 natuurlijke ingrediënten  ideaal om je lichaam te reshapen.  Rode peper gaat de strijd aan tegen vet en is ideaal om te detoxen en roze hebben dan weer een kalmerende werking.  Zwarte peper staat dan weer bekend voor het verbeteren van het zenuwstelsel.  Ideaal voor mama's onder stress ;-) Het oogt niet alleen leuk maar de geur is ook heerlijk.  En qua prijs is het zeer toegankelijk.

IMG_6037

IMG_6039

Love mum Griet

Blotevoetenpad - Zutendaal

Summer Dad Prof voetballer Benji De Ceulaer

0