mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Blotevoetenpad - Zutendaal

Hello Mums,  Sorry voor mijn verwaarlozing.  Mijn collectie en ander werk en natuurlijk mijn gezin, nemen enorm veel tijd in beslag.  Het nieuwe schooljaar komt er weer aan en ik ben de laatste tijd ook vaak in het buitenland.  Zoals nu, zit ik in Miami South Beach.  Een paar weken geleden ben ik met mijn kleine man HC die ondertussen al groot aan het worden is naar het blotevoetenpad geweest.  Natuur is zo belangrijk voor kinderen.  Ik probeer wekelijks toch met mijn kids een boswandeling te gaan maken.  Zo leer ik ze welke bladeren bij welke bomen horen, geluiden van vogels, giftige en niet giftige besjes, paddestoelen enz.  Het herkennen van uitwerpselen van dieren die in het bos leven (natuurlijk geen hondendrol ofzo ;) , structuur van bomen, hoe je kan weten hoe oud een boom is enz.  Ik heb dit als kind ook allemaal meegekregen en nu nog geniet ik daarvan.  Ik had al een paar keer gehoord van het blotevoetenpad in Zutendaal - Limburg maar nog nooit de tijd gehad om er zelf eens naar toe te gaan!  Maar het is mij gelukt!

image3

Uiteindelijk heb ik ook mijn man meegekregen en als er iets is wat hij haat is het op zijn blote voeten te moeten rondlopen.  Zijn voeten zijn dan ook de zachtste voeten die ik ooit heb gezien. Soit, los daarvan, heb ik hem toch meegekregen om samen met HC het blotevoetenpad te gaan bewandelen. Ik was weliswaar soms precies met een prinses op stap die bij elke aanraking van de grond in elkaar krimpte.  Maar hij heeft het uiteindelijk toch maar flink gedaan! ;-)

image2

Het leuke aan dit pad is dat je echt op je blote voeten moet wandelen en verschillende hindernissen moet doen.  Je voeten komen in contact met hout, steen en water en ook modder!  HEERLIJK!!!

Bij aankomst aan het blotevoetenpad moet je je schoenen uitdoen en in een beveiligd kastje opbergen.  Daar kan je best ook een handdoek bij insteken om nadien je voeten af te drogen en te vegen ;-).  Doe gemakkelijke kleding aan dat je goed naar boven kan trekken indien nodig.  Voor de kleine kinderen neem je best reserve kleding mee.  HC is een beetje gevallen in een grote modderplas ;-) en zo'n klein "modder varkentje" in de auto is geen lachertje.

image1

image2

Zelfs Anthony, mijn man heeft zich kostelijk geamuseerd!  Het is gewoon prachtig om te doen en zo leuk! HC had de perfecte leeftijd.  Hij kan goed zelfstandig wandelen en klimmen.  Moest je nog graag iets gaan doen met je kinderen met dit prachtige weer en afkoeling zoeken?  Dan is een boswandeling in het blotevoetenpad echt de moeite!

image4

image1

Love Mum Griet

Back to school & work met Logitech

Beauty: Verwen je lichaam met Griekse wijsheid

0