mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Back to school & work met Logitech

Hello mums,  Zijn jullie de regelmaat al weer gewoon?  Kinderen fijn terug naar school!  Terug full focus op je werk of me time! Ik ben al heel de week op en af naar winkels aan het rennen voor mijn oudste zoon zijn nieuwe schoolspullen bij elkaar te zoeken.  Hij is naar een nieuwe school omdat hij computer games wil leren ontwikkelen.  Een nieuw hoofdstuk in zijn leven waar hij 100% achter staat.De waslijst van aan te kopen bureauwaren is eindeloos! Een puber heeft al wat meer nodig ;-) Die zijn natuurlijk graag cool en trendy!  Bij Logitech kan je leuke must have spullen terug vinden!  Van Boxen tot coole webcams!  Ik heb die ronde camera daar ook gekocht, zo kan ik mijn kinderen van op afstand in het oog houden als ze alleen thuis zijn.  Ik heb nu voor hem een paar boxen gekocht.  Met een simpele verbinding geeft het extra veel power.  Vooral tijdens het gamen gaan ze een beetje luider!  Die boxen van Logitech brengen de sfeer er helemaal is.  Ik gebruik ze overdag om thuis lekker door te werken met de juiste muziek ;-) Even aansluiten op mijn gsm en klaar is kees.  Het is trouwens nu de juiste moment om eens een kijkje te gaan nemen in de winkels want er loopt een leuke kortingsactie tot midden september!  Dus wees er snel bij, er zijn echt leuke must haves te voor pubers!

image008

#Logitech #Scoreatschool #Rockatwork,

De stress naar het zoeken van een babysit is voortaan voorbij ...

Blotevoetenpad - Zutendaal

0