mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De stress naar het zoeken van een babysit is voortaan voorbij ...

Hello Mums, weer een nieuwe week die van start is gegaan.  Wat een heerlijk weer is het toch!  Iedereen is zoveel gelukkiger. Mijn weekend was weer zo overvol en druk.  Ik heb het geluk dat ik altijd kan rekenen op mijn vaste oppasjes.  Anders kreeg ik het soms allemaal niet geregeld.  Hebben jullie ook soms niet dat probleem de juiste mensen te vinden?  Het gaat immers om je kinderen.  Je zou niet willen dat ze iets overkomt.  Of dat ze zich niet goed voelen bij de oppas.  Het draait allemaal om vertrouwen.  Ik heb ooit een foute oppas gehad en ik ben dat pas later te weten gekomen.  Ik voelde mij enorm schuldig en machteloos.  Vooral naar mijn kinderen toe voelde ik mijn slecht.  Ik vertrouwde die persoon mijn kinderen toe en door mijn foute inschatting hebben mijn kinderen een onaangename ervaring meegemaakt met hun oppas.img_6067

Checklist oppas zoeken:

Mond aan mond reclame: 

Als je mama bent je laat aan de schoolpoort of bij de crerche vallen dat je opzoek bent naar een oppas , dan krijg je meestal veel informatie.  Via via kom je meestal bij iemand terecht die reeds gekend is bij een gezin of ervaring heeft bij kennissen.

Eerste gesprek:

Een eerste gesprekje met je je eventuele nieuwe oppas is geen overbodige luxe.  Stel haar zoveel mogelijk vragen.  Of vraag haar wat ze zou doen in bepaalde situaties.  Aan die bepaalde uitleg kan je al veel te weten komen.

Mama voelsprieten:

Als vrouw en mama heb je zoiets als een 7de zintuig.  Je kan bepaalde situaties beter aanvoelen.  Lichaamstaal is belangrijk.  En je buikgevoel nooit ontwijken.

 

Tegenwoordig bestaan er apps en websites waar je een babysit kan boeken.  Of via een bond.

Babysitters, de nieuwe babysit app van Babysitters.be is hier eentje van.   Babysitters.be is dé online community waar ouders die een babysit zoeken direct in contact kunnen treden met een babysit of onthaalouder in de buurt. Met al meer dan 25.000 aangemelde babysitters, is Babysitters.be de grootste babysit community in Vlaanderen. Door de lancering van de nieuwe babysit app, wordt verwacht dat ouders en babysitters sneller geholpen kunnen worden. De app brengt gebruikers direct op de hoogte wanneer zij een reactie ontvangen.

Hoe werkt het?

Het systeem van de app is zeer eenvoudig. Ouders, babysitters en onthaalouders kunnen een profiel aanmaken via de website of app. Daarnaast kan de lijst verder aangevuld worden met preferenties (leeftijd, ervaring, babysitlocatie). Het handige aan de app is dat babysitters die actief zijn op de site en vaker beoordeeld worden door ouders, bovenaan in het lijstje van babysitters terechtkomen. Op deze manier kan je dus iemand kiezen op basis van betrouwbaarheid en kwaliteit. De applicatie is gratis te downloaden via de App Store en Google Play. Gebruikers kunnen hiermee nog sneller zoeken, een oproep plaatsen en contact maken. De app is in Nederland al een tijdje een groot succes en vanaf nu ook beschikbaar voor België.

Misschien kan jullie dit ook helpen?  Ik hoop het wel!

Love mum Griet

 

Webshop Mum Of The World Maternity wear!

Back to school & work met Logitech

0