mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Webshop Mum Of The World Maternity wear!

Hello mums & Mums 2be!  Ondertussen zijn al mijn winkels goed uitgeleverd en krijg ik veel,positieve reacties op de verkoop van mijn allereerste zwangerschapscollectie MUM OF THE WORLD!  Wat een heerlijk gevoel!  Ik heb eerlijk een dikke traan gelaten van opluchting en vreugde!  Een dik jaar geleden was ik nog hardop aan het dromen en brainstormen en nu ligt mijn eerste collectie  Mum Of The World by Griet in exclusieve zwangerschapsboetieks. De bedoeling van mijn collectie is simpel.  Ik wil zwanger vrouwen tijdens deze magische periode vol ups & downs toch sexy, stoer en vrouwelijk doen voelen.  Dit door enkele handige basis stuks in hun garderobe te laten hebben hangen die je kan combineren en zelfs na je zwangerschap gerust kan door dragen.  De collectie vertaalt mijn stijl, mij gevoel en vibe.  Ik ga uit van wat aangenaam zit & leuk oogt.  Ik steek mijn hart en ziel in mijn kleine zwangerschapscollectie waarmee ik veel vrouwen gelukkig hoop te maken.

Vanaf volgende week gaat ook mijn webshop op mijn blog online!  Vooral voor de niet zwangere mama's die niet meteen zin hebben te gaan shoppen in een zwangerschapswinkel.  Zwangere mums to be help ik graag, maar ik adviseer toch om naar een winkel in je buurt te gaan om te shoppen waar mijn collectie verkrijgbaar is.  Waarom?  Omdat persoonlijke service en het passen veel tijd kan uitsparen tijdens je zwangerschap.  Met het juiste advies kan je weinig fout doen. ;-)  Hieronder kan je de winkels terug vinden waar MUM OF THE WORLD te verkrijgen is.

image1

FDJ_8534

FDJ_8512

FDJ_8495

FDJ_8458

FDJ_8437

FDJ_8426

Love Mum Griet

Koortsblazen zijn mijn grootste vijand als ik vermoeid ben of in de zon kom!

De stress naar het zoeken van een babysit is voortaan voorbij ...

0