mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Koortsblazen zijn mijn grootste vijand als ik vermoeid ben of in de zon kom!

Hello Mums, Koortsblazen ik denk dat vele mama's, papa's en kinderen hier last van hebben.  éénmaal besmet met het virus blijft het je "vriend" voor de rest van je leven.  Ik heb ooit het virus opgelopen als kind en indien heb ik mijn kinderen er ook mee aangestoken.  Het is wel de beste barometer die je kan hebben.  Als ik vermoeid ben of ziek ga worden, krijg ik meteen een koortsblaas.  Je voelt het tintelen en enkele uren later heb je een "kebablip" ;-)  Maar wat doe je er tegen?  Er bestaan verschillende middeltjes.  Van vitamine C innemen heel de dag door, tot zalfjes en pleisters.  Ik neem soms heel zware medicatie die super slecht zijn voor je nieren, maar liever dat dan 2 weken rond te lopen met die afgrijselijke blazen, die pijn doen.  Ik ben recent op een beauty namiddag in contact gekomen met een leuke man die 2 artikeltjes bij zich had.  1 daarvan was dus Herpotherm! De naam zegt het zelf al!  Herpo - van herpes.  Het is een super eenvoudig toestel dat wegheeft van een pen.  Ik geloofde er weinig van eerlijk, toen ik zijn verhaal hoorde!  Wat een uitvinding zou het zijn dat je met een enkel click je koortsblaas de kop terug kan induwen! Klinkt te geweldig, toch?!  Zoals steeds als ik 2 dagen op vakantie ben, komt ook mijn goede vriend "herpes" op bezoek! Grrrrrrr Ik had als voorzorg Herpotherm meegenomen.  Ik voelde de tinteling in de namiddag opkomen en ik plaatste de pen erop.  Enkele seconde is het heel heet, maar net doordat blijft die koortsblaas weg. Herpotherm geeft een koortslip geen kans. 1391876_rb_00_fb-eps

Herpotherm pakt en werkt op basis van geconcentreerde warmte en bestrijdt snel en efficiënt een koortslip. Hoe werkt de Herpotherm? Het compacte toestel is uitgerust met een keramisch contactoppervlak dat verhit wordt tot 51°C. Van zodra de eerste symptomen zich aanbieden, haal je de Herpotherm uit zijn omhulsel, plaats je het toestel op de plaats waar het virus opduikt en druk je op de knop. Het toestel warmt op waarna een geluidssignaal weerklinkt en een lampje oplicht. Als het geluid de tweede keer weerklinkt en het lichtje dooft (na 3 seconden) ben je klaar.

Meer is niet nodig om te voorkomen dat het virus zich verspreid. Door de warmtebron aan te brengen op de met herpes besmette cellen, maken koortsblaasjes geen kans. De warmte breekt de enzymen en proteïnen van het herpesvirus waardoor de verdere ontwikkeling stopt. Zalfjes, plakkers en andere middeltjes zijn overbodig.

Gecertificeerd medisch toestel

Gebruik je de Herpotherm pas als de koortslip al doorgebroken is, verzacht het de symptomen en verdwijnen ze ook sneller.

Herpotherm is een gecertificeerd medisch toestel van Duitse makelij. Ondanks de warmtebron is er geen enkel gevaar voor brandwonden. Door de vergulde contactoppervlakte is het 100% natuurlijke bestrijdingmethode ook geschikt voor personen die allergisch zijn voor chroom of nikkel. Ook geschikt voor kinderen.

Herpotherm pakt enkel het lipblaasje aan, niet het virus. Waanneer je op een later moment opnieuw een lipblaasje voelt opkomen, gebruik je de Herpotherm opnieuw. Herpotherm is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Ontsmetten na elk gebruik.

Ik kan u garanderen dat het werkt!  Ik ben zo blij dat ik dit toestel nu in huis heb en hoop jullie allemaal een beetje te kunnen helpen met deze post ;-)

Aanbevolen verkoopprijs: €45

www.herpotherm.be

Love Mum Griet

Healthy food @ home ... oesterzwammen

Webshop Mum Of The World Maternity wear!

0