mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy food @ home ... oesterzwammen

Hello mums,  Gezonde voeding en eetgewoontes zijn zo belangrijk voor je lichaam.  Ook voor je kinderen.  En alles start al van in de buik.  Het is de bedoeling dat je kleine kinderen  zoveel mogelijk verschillende smaken leert kennen. Afwisseling is de boodschap. Oesterzwammen zijn nu niet meteen iets waar je dagelijks mee aan de slag gaat.  Maar ze zijn wel super gezond.  Ze zitten boordenvol vitaminen en zijn goed voor je spieren.  Mijn kinderen zijn absoluut geen fan van deze glibberige dingen.  Maar in een oosters gerechtje of op een zelfgemaakte gezonde pizza gaat het er wel sneller in.  Wat nog leuker is is dat de kinderen het groeiproces van een oesterzwam van A tot Z kunnen volgen.  Mijn kleine Henri is er gek op.  Hij was zo onder de indruk dat de box zelfs mee naar school moest. ;-) Ook daar heeft de juf er veel plezier aan gehad en hebben de kindjes weer leuke weetjes over de oesterzwam bijgeleerd.  Zoals dat er Trollen of kabouters onder wonen en feestjes op geven volgens HC toch ;-)

img_6002

img_6003

img_6005

img_6006

img_6017

Oesterzwammen kweken op basis van koffiegruis!

Het jonge Antwerpse bedrijf CAFFUNGI verkoopt super leuke boxen om thuis oesterzwammen te kweken. En dit  door de boxen te vullen met gebruikte koffieresten.  Dus het is ook nog eens duurzaam ook.  Op de box staat stap voor stap wat je moet doen en voor je het weet staan er reuze oesterzwammen in je keuken.  Je kan aan elke kant 3x oogsten en lekkere gezonde gerechtjes mee klaarmaken.  Lusten de kinderen geen oesterzwammen?  Geen probleem, het kweken op zich is al een hele belevenis.  Laat het koken en opeten maar over dan aan de mama & papa ;-)  Je kan zo'n oesterzwammen box al bestellen voor 13,95,-  op www.caffungi.be

img_6023

img_6027

img_6028

Love Mum Griet

Help mijn kind is allergisch aan huisstofmijt ...

Koortsblazen zijn mijn grootste vijand als ik vermoeid ben of in de zon kom!

0