mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nieuwe kids hype ... Glibbi

Hello Mums, Het gaan weer kostelijke maanden worden.  De feestdagen!  Eerst komt die goede man met z'n helpers en dan die goede oude man met zijn rendieren. Er komt zoveel op ons af dat je het soms even gewoon niet meer weet.  Ik heb iets leuks ontdekt. Glibbi komt overgewaaid uit Duitsland en maakt badtijd zoveel leuker.  Het tovert je bad om in één glibberige brei.  Glibbi is niet schadelijk voor de huid en ruikt zelfs lekker! Hc denk nu dat hij kan toveren.  Met het zakje toverpoeder en een lepel roert hij tot alles glibberig is.  En dan kan de pret van start gaan.  Het is een leuk extraatje voor de Sint of voor onder de boom met Kerstmis.  Wat ook niet onbelangrijk is is dat Glibbi kindvriendelijk, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Met plezier gaat mijn kleine man nu in bad.

Zelfs mijn oudste zoon is gefascineerd door het goedje.  En ik ben er ook zelf even in gaan plonsen ... Het was best grappig.  En vooral wat een effect zo'n leuk geschenkje kan hebben. Alleen maar gegiechel en spetter spatter!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.mumoftheworld.com/wp-content/uploads/2016/11/15015468_1191790144201621_7095013504561709056_n.mp4"][/video]

Veel spetter en bad plezier!

Love mum Griet

#Giveaway Glibbi

Help mijn kind is allergisch aan huisstofmijt ...

0