mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#Giveaway Glibbi

Hello Mums,  Ik heb zoveel reacties gehad op de vorige Glibbi post dat ik voor jullie een leuke #GIVEAWAY heb!  Natuurlijk is elk leuk extraatje welkom met deze drukke feestdagen vol cadeautjes voor de kleinste! In een eerdere blog liet ik jullie meegenieten van Henri - Constant die zich rot amuseerde met GLIBBI in bad. En natuurlijk kreeg ik allerlei vragen van bezorgde mama's.  Zoals, is Glibbi wel veilig voor de huid?  En daarop moet ik volmondig JA zeggen.  Glibbi is dermatologisch getest en heeft zelfs een verzachtend effect op de huid.  Het bevat GEEN bewaarmiddelen, chemische of prikkelende stoffen of kunstmatige geurstoffen.

image1

image1

image3

Glibbi is verkrijgbaar is 4 felle kleuren!  Hoe leuk is dat!  Van Junglegroen, lavarood, prinsessenroze tot diepzee blauw.  Je vraagt je waarschijnlijk af, laten al die kleuren geen sporen na in het bad?  Ik heb het getest en goedgekeurd.  Geen vlekken en niet moeilijk nadien te verwijderen.  Gewoon het witte zakje dat bij in de box zit in bad gieten en alles verdwijnt als sneeuw voor de zon.  Dus geen verstoppingen in je afvoer. Wat heel belangrijk is voor mijzelf is dat het natuurvriendelijk en kindvriendelijk is.  Ik zou zeggen waar wacht je nog op om deel te nemen aan deze super leuke #GIVEAWAY!  Wat moet je doen?  Gewoon antwoorden op de volgende vraag:

IN WELKE KLEUREN BESTAAT GLIBBI?

Snel antwoorden en wie weet ben jij één vd de gelukkige winnaars

Love Mum Griet

Fashion News: Chloé introduceert de DAISY kindercollectie

Nieuwe kids hype ... Glibbi

0