mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion News: Chloé introduceert de DAISY kindercollectie

Hello Mums,  Laat de zon maar schijnen tijdens deze donkere koude dagen.  Heerlijk toch!  Een zonnebril opzetten in de winter voor die heerlijke zon die haar best nog doet te stralen. Of op skie vakantie. Ook onze kleine fashionista's weten wat stijl hebben is!

header

De exclusieve Chloé Children collectie is een model rijker met de aankomst van de Daisy zonnebril. De Daisy is een leuke bril weggelegd voor de jongste fashionista's. Het is de kleinere versie van de iconische bril verkrijgbaar in de vrouwencollectie. Kenmerkend aan de bril zijn de ronde, retro vorm en de subtiele metalen plaque waar het logo op staat. De bril is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Rose Havana, Aqua, Pink, Peach en Yellow, en voor 105 euro. Echte cuties.  Ik ken hier al iemand die deze bril graag zou hebben. ;-)

ss17_chloe_eyewear_ce3607s_664_105eur ss17_chloe_eyewear_ce3607s_220_a_105eur ss17_chloe_eyewear_ce3607s_220_105eur

 

Love Mum Griet

De "Home Party" die levens kan redden

#Giveaway Glibbi

0