mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


De "Home Party" die levens kan redden

Hello Mums, Home party's, iedereen kent ze wel van "plastieken pottekes" tot "lingerie".  Nooit mijn ding geweest.  Voor mij moet alles een functioneel kantje hebben ;-).  Toen Henri - Constant werd geboren, (reeds 3 jaar geleden ondertussen) zeg ik dat ik graag een cursus EHBO wil volgen, voor je-weet-maar-nooit.  Maar ik vond nooit de tijd om zo'n cursus EHBO te gaan volgen buitenhuis.  Een paar dagen geleden heb ik een gezellige home party georganiseerd voor enkele vriendinnen die zelf kleine kinderen hebben @ home!  Ja, je leest het goed.  Gezellig thuis met enkele vriendinnen.  Met een hapje en een drankje. Geen langdradige tijdrovende opleiding, maar een 'homeparty'/ workshop waarbij de voornaamste zaken rond EHBO bij baby's en kinderen in 3 uurtjes worden toegelicht door top trainers met heel wat praktijkervaring.  De workshop zelf is gericht op baby & kind (0-12j) Michael Dreesen is de man achter Child care academy  Een man die zelf nog steeds in zijn vrije tijd als ambulancier werkt.  Michael vertelt met zoveel passie over EHBO dat de tijd gewoon voorbij vliegt.  De simpelste vragen lijken plots niet meer zo van zelfsprekerd.  Van reanimatie en zelf alles in praktijk omzetten tot het vervolledigen van je EHBO-kistje en wondverzorging.  Het leuken aan zo'n homeparty is dat je geen oppas moet regel, je kinderen kunnen gerust volgen.  Ze leren er zeker iets van bij en wie weet kunnen ze ooit iemand helpen.  Na afloop krijgt elke deelnemer een attest "Levensreddend handelen" erkend door Kind & Gezin.

image1

De instructeur brengt zelf al het nodige materiaal mee om van de workshop een succes te maken. De kostprijs bedraagt slechts 30 euro per persoon met het min. aantal deelnemers van 5 personen.

Ik ben persoonlijk een super grote fan van deze super interessante workshop.  Ik heb veel oude dingen opgefrist en veel nieuwe dingen geleerd.  Ze zouden dergelijke opleidingen moeten verplichten om de 5 jaar van jong tot oud.  Je weet nooit of het van pas kan komen.  De realiteit is natuurlijk nog anders dan een workshop.  Maar als je toch al een beetje weet wat je kan doen kan je misschien een mensenleven redden.  Elke minuut telt en vooral de eerste 3 minuten zijn van levensbelang.  Ik heb er veel van bijgeleerd en daarom dat ik jullie graag mijn ervaring deel.  Je kan via deze link Child care academy in contact komen!  Veel plezier!

image2image3

image1

img_8745

Love Mum Griet

Boekentips voor onder de kerstboom

Fashion News: Chloé introduceert de DAISY kindercollectie

0