mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Boekentips voor onder de kerstboom

Hello Mums,  Het begint te naderen.  De feestdagen en al z'n verplichtingen.  Ik ben altijd zo last minut met pakjes kopen.  Want last minut kom ik nog zoveel leuke dingen tegen.  Zoals je misschien zelf al ondervonden hebt zijn kookboeken de grote nr.1 onder de kerstboom voor mama's.  Als je graag kookt kan je geen kookboeken genoeg hebben :-)  Maar er zijn nog andere leuke boeken die mij afgelopen maanden en weken opvielen.  Hieronder mijn top 4 speciaal voor mama's & papa's. 1.  HAPPY KIDS van Ellemieke Vermolen.  Een leuk boek met gezonde en lekere maaltijden, snacks & traktaties voor kinderen. 

9200000059268353

2. GOED GENOEG? van Inge De Waele.  Het fenomeen "parentale burn-out" is ons niet onbekend.  Teveel verwachtingen teveel verplichtingen. Het boek is een actueel en constructieve samenstelling dat een nieuwe visie biedt op ouderschap. 

goed-genoeg-inge-de-waele-boek-cover-9789463370158

3. HAPPY KIDS van Lobke Gielkens.  Een heerlijk echt boek met echte kinderdingen voor elke week van het jaar.  Van vakantie vreugde zalige gezinsweekends of funny feestjes.  In dit kalenderboek met meer dan 100 gratis of betaalbare uittips krijg je heel wat inspiratie om met je kinderen een leuke tijd te beleven.

happy-kids-cover

 

4. HET KOOKBOEK van Ella's kitchen. Een super leuk boek met leuke illustraties en heerlijke en gemakkelijke kindergerechtjes. Meer dan 100 inspirerende recepten voor kleine en grote chefs. 

4888477a

Deze boeken hebben mij veel bijgeleerd of leuke nieuwe ideetjes gegeven.  Wie weet ook voor jullie of iemand die je kent een leuk cadeautje voor onder de kerstboom moest je geen inspiratie meer hebben. ;-)

LOVE MUM GRIET

Gelukkig nieuwjaar en solden shoppen maar ...

De "Home Party" die levens kan redden

0