mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Gelukkig nieuwjaar en solden shoppen maar ...

Hello Mums,  Eerst en vooral mijn beste wensen voor 2017!  Ik wens jullie een jaar vol liefde, vriendschap en succes!  Maar ook leuke momenten met jullie gezin en natuurlijk een goede gezondheid voor iedereen.  Mijn nieuw jaar starte goed.  Ik had een virus op mijn PC.  Gelukkig is het probleem opgelost nu, maar ben ik toch wat belangrijke documenten kwijt.  Soit ... De solden zijn van start gegaan en dan is het het moment om koopjes te doen voor jezelf en je kinderen.  Ik gebruik de solden steeds om dure stuks op de kop te tikken aan een "schappelijke" prijs.  Zoals een designer jas voor de kinderen die ze volgende winter nog kunnen dragen.  Ga voor tijdloze modellen.  Probeer fashion details te vermijden zodat je kinderen niet met een print rondlopen waar iedereen vorige winter in rondliep. Ik koop ook steeds schoenen en andere leuke bovenstuks die ze in het voorjaar nog kunnen doordragen.  Ze groeien als kool nu en alles kost zoveel geld!  Wil je echt koopjes doen en smart shoppen?  Dan moet je ook eens een kijkje gaan nemen in Maasmechelen Village of in Roermond outlet.  Je kan er een gezellige dag van maken met je vriendinnen of je partner.  Laat vooral tijdens de solden je kinderen thuis.  Neem een kledingstuk mee om de maten te vergelijken en koop eventueel "op de groei."  Of het kan ook vanuit je luie zetel of vanuit je bed wanneer iedereen rustig ligt te slapen.

Webshops waar ik altijd mijn "goesting" kan vinden voor mezelf en de kinderen:

  • childsplay clothing
  • COS I SAID SO
  • Smallabele
  • Net-a-porter
  • Vente - exclusive

1. Antony Morato grey sweater: 29£  2. Jeans Dsquared2: 61£  3. Broek Il Gufo: 27£  4. Jas Antony Morato: 72£  5. Schoenen Hogan: 57£  ... HC Look! Alles bij Childsplay Clothing

Voor mijzelf investeer ik graag tijdens de solden in schoenen en handtassen. Dit zijn voor mij must - haves om mijn outfit af te werken.  Maar ook tijdloze basics zoals een leuke cardigan of bovenstuks en avondkleedjes durf ik tijdens de solden te kopen.  Door al dat reizen koop ik vaak nieuwe bikini's en dat  vaak tijdens de solden, wel online dan.  Daar heb je veel keuze en die komen ook nog goed van pas tijdens de zomer.  Ik mix en match al heel mijn leven, designer stuks met oa. Zara & Bobo Tremelo.  Je kan er altijd leuke fashion-budget-proof spullen vinden.  En dan pimp je die met je designer stuk van tijdens de solden.

Tijdens je zwangerschap is het misschien een rare periode om te gaan solden shoppen.  Die drukte, warmte, passen is allemaal niet meer zo evident als je in je 3de trimester zit.  En kleding kopen voor na je bevalling kan soms teleurstellend zijn.  Je lichaam heeft na de bevalling terug tijd nodig zich aan te passen.  Waar je wel in kan investeren zijn wikkeljurken of wat lossere stuks die niet meteen het accent leggen op die kilo's die er  hier en daar nog af moeten.  Geen oversized maar gewoon losser op de buik en heupen.

En vergeet niet: 

 

 

Love Mum Griet

Fashion news: Scapa gaat voor fun & formeel!

Boekentips voor onder de kerstboom

0