mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion news: Scapa gaat voor fun & formeel!

Hello mums, Het start als maar vroeger! Communie of lentefeest shoppen!  Ik krijg veel de vraag of ik leuke shops of merken ken.  Veel ouders willen iets anders.  Ofwel heel klassiek ofwel heel los en frivool.  Dit jaar jongleert Scapa met tal van stijlen.  Van koket, preppy naar poppy of van strak naar mini kostuums met hoog fungehalte. Kijk zelf maar...

 

Love Mum Griet

 

Nieuwtje! Sweater voor twee ...

Gelukkig nieuwjaar en solden shoppen maar ...

0