mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nieuwtje! Sweater voor twee ...

Hello mums,  Elke mama zou eens heerlijk in één en dezelfde warme trui willen zitten samen met haar kindje.  Een gezellige sweater voor met twee.  Lekker buiten wandelen in het frisse tussenseizoen.  De Boba hoodie is niet meteen de stijlvolste sweater on earth maar is wel super gezellig.  Deze hoodie/sweater heeft een geïntegreerde draagdoek voor je baby - warm en veilig te laten genieten, dicht bij mama.  Je kan je baby zowel op de buik als op de rug dragen.  De hoodie heeft ook aan de voorzijde openingen, zodat je makkelijk bij je baby in de draagdoek of-zak kan.  Volgens mij best een leuk hebbedingetje, toch?! Let's cuddle!

Love Mum Griet

Must-have gadget voor een extra veilig gevoel met je kinderen!

Fashion news: Scapa gaat voor fun & formeel!

0