mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Must-have gadget voor een extra veilig gevoel met je kinderen!

Hello mums!  We willen toch allemaal onze kinderen zo goed mogelijk in het oog houden.  Maar dat is soms niet altijd mogelijk.  Er bestaan verschillende gadgets die je een veilig gevoel geven.  Er is eindelijk een smartwatch voor kinderen die écht doet wat hij belooft

Watchi Kids

Deze betaalbare smartwatch met trackingsysteem combineert het gemak van een horloge met de functionaliteiten van een smartphone. Doordat je met dit horloge icoontjes en spraakberichten kunt ontvangen én versturen, is deze smartwatch al voor hele jonge kinderen geschikt. Samen met veiligheidszones die tot 20 meter nauwkeurig instelbaar zijn, de mogelijkheid tot bellen en het kraakheldere geluid, gaat de Watchi Kids een grote stap verder dan het gemiddelde trackinghorloge. Door slimme communicatie van de Watchi met de gratis app wordt dataverbruik beperkt. Dit in combinatie met de mogelijkheid om ook voor een prepaid simkaart te kunnen kiezen én de gunstige aankoopprijs, maakt de Watchi Kids ook nog eens een heel betaalbare smartwatch.

Nauwkeuriger dan ooit

Watchi Kids geeft jou een gerust gevoel. Bij andere trackinghorloges moet je vaak genoegen nemen met “Ze zijn ongeveer daar” en kun je niet zien dat je kroost al thuis is. Met het realtime trackingsysteem van de Watchi kun je op elk moment nauwkeurig en betrouwbaar bepalen waar je kind zich bevindt. Mag jouw kind alleen rondom het huis spelen? Dan krijg je een berichtje wanneer je kind deze veilige zone verlaat.

Veiligheid is de basis

Veiligheid is belangrijk bij Watchi. Is er iets aan de hand, dan kan jouw kind met één druk op de knop een berichtje sturen. Kinderen kunnen met het horloge chatten en bellen met vriendjes en familie. Uiteraard alleen met telefoonnummers die goedgekeurd zijn door de ouders. Dit stel je heel eenvoudig in met de gratis app. Voor noodgevallen is er een SOS-knop om papa of mama te alarmeren.

Kinderen doen ‘m nooit meer af

Kinderen zijn gek op de Watchi. Zelfs de jongste kinderen weten heel snel hoe het werkt. Het geluid is kraakhelder. Daar is erg veel aandacht aan besteed. En hij ziet er gewoon heel cool uit. Als ze ‘m eenmaal om hebben, doen ze hem nooit meer af. Wel zo handig als je je kind wil bereiken. En – niet onbelangrijk – ze kunnen er natuurlijk ook gewoon op zien hoe laat het is. Zo weten ze precies hoe lang ze nog bij hun vriendjes en vriendinnetjes mogen spelen.

Adviesprijs

De Watchi Kids is online verkrijgbaar in de webshops van Watchi, Coolblue en Bol.com. De adviesprijs is € 129,-.

Love Mum Griet

Interior: OMG ... Kinderkamers om bij weg te dromen!

Nieuwtje! Sweater voor twee ...

0